Jastučnice zanimljivog dizajna za veseliju spavaću sobu

by | December 8, 2014
Jastucnice

Pored toga što imaju praktičn namenu, jastučnice mogu biti atraktivan dekorativni detalj. Predstavljamo vam nekoliko jastučnica interesantnog dizajna, većinom sa zabavnim natpisima, koje uveseljavaju i unose dinamiku u spavaću sobu.

Ko ne voli da se još malo meškolji u krevetu nakon što se probudi? Često poželimo da određenog dana uopšte ne izlazimo iz kreveta, a na ovoj jastučnici su naše misli pretvorene u reči.

Kreativan jastuk

Takođe, moguće je osmisliti razne kombinacija pomoću zabavnih dezena dve jastučnice. Na primer, ova dva brka na svakom od jastuka spojena čine savršene francuske brčiće.

Jastuk sa brčićima

Ovaj set od dve jastučnice je savršen za parove koji ne poštuju međusobne prostorne granice.

Koja je vaša strana?

My side, your side

Ovaj mek i udoban jastuk vas podseća da uvek imate gde da naslonite glavu pozivajući vas da upravo to i učinite.

Zanimljiv jastuk

Evo još jednog slatkog kompleta jastučnica dizajniranog za parove.

Jedna jastučnica je za osetljivog, romantičnog momka koji sanjari o svojoj dragoj što spava pored njega dubokim snom na drugoj jastučnici. Naravno, uloge je moguće zameniti.

Romantičan jastuk

Ove jastučnice su idealne za parove koji nose naočare, pa neće biti svađe oko jastuka jer je jasno da onaj sa slikom naočara ženstvenijeg rama pripada lepšoj polovini.

Jastuk sa naočarima

Zanimljivo je razmišljati o krevetu kao o živom biću. Ove neobične jastučnice učiniće da vaš krevet izgleda kao da je bezbrižno utonuo u san pozivajući vas da učinite isto.

Uspavani krevet

Izvor:  homedit.com