Kare – DESIGN: osam godina na tržištu Srbije

Studio 3 Kompresor, kompanija koja već osam godina predstavlja na ovdašnjem tržištu KARE- Design, nemačkog proizvođača nameštaja i kućne dekoracije, u okviru svog prodajnog salona u Beogradu proslavio je osam godina poslovanja na srpskom tržištu.

Rođendanska žurka minhenskog trendsetera, inspirisana nazivom atraktivnog trenda za 2017 godinu, za temu je imala Glamrock. Iz tog razloga šourum je bio obasjan zlatnom, srebrnom i drugim jarkim bojama, što su i zvanice propratile adekvatnim dres kodom.

Raskošna žuta plišana fotelja Vegas predstavljala je svojevrsni dekor za slikanje, kraj kojeg su se slikale brojne zvanice: prijatelji kuće, poslovni saradnici, verni kupci, kao i predstavnici medija i javnog života. Koktelu su, između ostalih, prisustvovali Ana Stanić, Iva Štrljić, Radmila Hrustanović, Nenad Radujević, Bata Spasojević.

Studio 3 je tokom slavljeničke večeri predstavio nove trendove i kolekcije nameštaja, rasvete i kućnog dekora za 2017.

O KAREU
KARE slovi za proizvođača atraktivnog nameštaja koji uspešno koketira sa stilovima i
epohama, dajući im nove forme koje su utemeljene u pop kulturi. Ono što ga svrstava među heroje globalno zastupljenih kompanija su sveže ideje, fleksibilnost i pristupačne cene. U skladu sa svojom poslovnom filozofijom “Više ukusa za manje novca“!, KARE nudi dobar dizajn, nove trendove i kvalitet.

Kare-Design postoji u okviru franšiza širom sveta u čak 50 zemalja sa 100 prodajnih salona kao i shop-in-shop prodavnica. Ove sezone, KARE je na prestižnim sajmovima od Pariza do Milana i Singapura kroz dvadeset kolekcija predstavio nove trendove koji odišu senzualošću i smelošću. Kolekcije predstavljaju čežnju za spokojem i povratkom prirodi, želju za zabavom u dizajnu nameštaja i uživanju u glamuroznim enterijerima.

Brava casa/pr Kare
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije