Kreativni komadi nameštaja sa temom Njujorka

by | 27 juna, 2018
Nameštaj sa motivom Njujorka

Natturno A New York je sofa koja je nešto što niste do sad videli. Ona je nešto sasvim novo i inovativno. Kao deo porodice Cassina proizvoda dizajnirao je veoma talentovani Gaetano Pesce. Ime same sofe znači noć u Njujorku, na šta nas i sam pogled na nju asocira.

Nameštaj sa temom Njujorka

Dizajn i izgled ovog neverovatno kreativnog komada nameštaja imitira liniju horizonta grada Njujorka.

Na prvi pogled odmah uočavate prikaz visokih oblakodera i zgrada ovog grada koje su predstavljene u mnogim segmentima i delovima ove sofe.

Kreativan nameštaj

Kao dodatak, noćno vreme je predstavljeno korišćenjem velikog kružnog komada koji služi kao naslonjač na sofi, a predstavlja mesec iznad horizonta, što daje romantični i genijalni izgled.

Još neverovatnije je to da ne samo da svaki komad sofe predstavlja neku zgradu, nego je svaka nit tako ušivena da oslikava osvetljenje svake zgrade.

Kreativan nameštaj sa motivom Njujorka Kreativan nameštaj sa motivom Njujorka

Tapacirung svakog pojedinog dela sofe je u suštini mural zgrade kada ona noću svetli. Ova sofa je komad umetnosti koji prikazuje njujoršku liniju horizonta na sofi. Zaista neverovatno.

Sofa Natturno A New York će u svakom domu postati tema za razgovor, centar pažnje svih gostiju, odlično će se uklopiti u vaš moderni način života.

Izvor: furniturefashion.com

 

SLIČNE TEKSTOVE NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.