Mercedes Benz – kolekcija nameštaja sa stilom

by | 13 januara, 2014
Mercedes nameštaj

Od 2010. godine pored dizajna kultnih automobila, dizajneri iz kompanije Mercedes-Benz su takođe kreirali dizajnersku liniju drugih proizvoda u saradnji sa izabranim partnerima pod markom Mercedes-Benz stil. 

Mercedes nameštaj slika 2

Kolekcija nameštaja Mercedes-Benz nastala je u saradnji sa italijanskom firmom Formitaliajednom od vodećih italijanskih firmi u domenu dizajna i proizvodnje nameštaja.

Mercedes nameštaj slika 3

Cilj dizajna je bio da se duh dizajna Mercedes-Benza i visoki kriterijumi luksuza i estetike prenesu sa dizajna automobila na druge sfere života.

Mercedes nameštaj slika 4

Mercedes nameštaj slika 5

Svi proizvodi iz ove kolekcije karakteriše dinamičan i avangardni dizajn kao i beskompromisni kvalitet i izbor finih materijala spojenih u savršenu celinu.

Mercedes nameštaj slika 6

Nameštaj impresionira estetskom privlačnošću i igrom između dramatičnih proporcija, organski oblikovanih kontura i linija, stvarajući neobičnu harmoniju i lakoću.

Nameštaj izgleda kao da lebdi u prostoru.

Mercedes nameštaj slika 7

Kolekcija je 2013. godine obogaćena sa novim fascinantnim komadima koje proizvodi i širom sveta distribuira Formitalia. Nameštaj se u prodaji može naći isključivo u ekskluzivnim prodavnicama.

Izvor: autoblog.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.