Ogledala sa različitim perspektivama

by | 5 marta, 2018
Ogledalo sa raznim perspektivama

Ogledalo, reflektujuća površina uopštemo, je omiljeni predmet dizajnera. Ono pomaže da se osvetle mračni prostori i da se vizuelno prošire oni mali. Ali šta ako vi pripadate vrsti ljudi koja voli da gleda stvari na drugačiji način?

Halb/Halb je predstavio ogledalo #180  je „ravno“ ogledalo koje ima dve polovine sa različitim uglovima. Ogledalo je postavljeno na drvenu osnovu i kada se montira ima mogućnost okretanja u tri pozicije, čime se podešavaju uglovi ogledala.

Halb Halb ogledalo Ogledalo sa različitim uglovima

Ovo ogledalo je odlično za parove koji imaju mala kupatila, jer tako mogu da dele ogledalo a da ne smetaju jedno drugom.

Ogledalo Perspektiva se sastoji iz nekoliko ogledala koja su ukombinovana u jedno pomoću crnog čeličnog rama.

Ogledalo Perspektiva u enterijeru Ogledalo Perspektiva

Svako zasebno ogledalo može da se pomera u različitim pravcima, čime možete da manipulišete dubinom polja i različitom refleksijom. Ogledalo može da se koristi samostalno, ali odlično izgleda i kada se ukombinuje više njih.

Ogledalo Kuća zabave je veoma slično ogledalu Perspektiva, s tim da ovo ogledalo nema pomerljive segmente.

Refleksije na ovom ogledalu pružaju uramljenu geometrijsku perspektivu vašeg prostora sa različitim dubinama i uglovima iz kojih se posmatra.

Ogledalo Kuća zabave Nesvakidašnje ogledalo

Dostupno je u nekoliko veličina, a ima i mogućnost posebnog naručivanja. Nikad se ne bojte da gledate svet na malo drugačiji način.

Izvor: meccinteriors.wordpress.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.