Oslikavanje zidova

by | April 13, 2018

Beli zidovi već dugo nisu u modi, ali više nije dovoljno ni samo obojiti zid u jednu boju: da bi prostorija bila in – mora imati bar jedan zid oslikan.

Postalo je pravilo da su prostori namenjeni zabavi (dečije igraonice, klubovi, restorani itd.) oslikani, no oslikavanje zidova je ušlo na velika vrata i u poslovne i stambene prostore. Najveća prednost oslikanih zidova je činjenje prostora toplim i pristupačnim već na prvom koraku. FB_IMG_1432624113791
Dokle zidna umetnost doseže, pokazuje nam umetnica Jelena Gavrilović: od šarenih zidova dečijih igraonica i dnevnih soba, preko veselih fasada kuća i zgrada, do poslovnih prostora i klubova.

Pročitajte i… Atraktivni dezeni na zidovima

Plafon joj je granica! Spoj znanja, iskustva i mašte, ovoj umetnici je dao moć da vlada enterijerom i eksterijerom, bojama i linijama, naučno-fantastičnim motivima, svetom bajki i svedenim crežima. Od običnih zidova pravi šumu, svemir, strip tablu, svet iz šezdesetih godina prošlog veka, šta god da mašta može da osmisli. FB_IMG_1436345051854

Nakon srednje umetnicke skole u Šapcu i Akademije u Beogradu, svoje tehničko i dizajnersko usavršavanje nastavila je u Americi oslikavajući enterijere.

Pročitajte i… Šta mislite o kožnim zidovima? 
FB_IMG_1436345129155

Vrativši se u Srbiju, znanje i iskustvo prenosi na zid u skladu sa namenom. Radovi su moderni, retro, veseli, bajkoviti, sanjivi, urbani. ( oslikavanjeenterijera.com)

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: casadesign.rs