Pametna rešenja za pametne kuće

by | 21 aprila, 2021

Modernizujte svoj životni stil

Učinite svoj dom udobnijem i sigurnijem mestom za život. Motorizovane roletne, motorizovani spoljni venecijaneri, tende i motorizovana garažna vrata samo su neki od uređaja koji čine vašu kuću pametnom. Upravljanje pametnim domom je moguće dok ste u njemu ali i kad niste. Pored modernosti koju nudi, Somfy pametna rešenja za pametne kuće znatno unapeđjuju sigurnost i udobnost vašeg doma.

Sigurnost i privatnost na prvom mestu

Ugradnjom motorizovanih roletni osiguraćete kuću na jedan viši nivo. Automatskim zatvaranjem roletni kada padne mrak vaš dom postaje izolovan od bespotrebnih gubitaka toplotne energije. Spoljni venecijaneri se nakreću, a skrinovi spuštaju kako bi vas zaštitili od radoznalih pogleda okoline. Na ovaj način vaša sigurnost I privatnost biće automatski obezbeđena.

Potpuna kontrola u vašim rukama

Centralizovana kontrola uređaja omogućiće vam potpunu kontrolu u svakom trenutku na daljinskom upravljaču. Pomoću jednog klika možete otvarati I zatvarati sve roletne, zasenčivače i skrinove bez ustajanja iz fotelje. Ukoliko niste kod kuće, svoje motorizovane uređaje možete proveriti i upravljati njima putem mobilne aplikacije TaHoma u svakom trenutku. Sve što je potrebno jeste stabilna internet konekcija. Pored daljinskog upravljača i mobilne aplikacije, uređajima je moguće upravljati i putem zidnog upravljača, pametnog centra i pomoću glasovnog asistenta.

Somfy smart home

Pomoću aplikacije TaHoma možete upravljati stepenom udobnosti vašeg doma. Zahvaljući Somfy pametinim rešenjima vaša kuća postaje pametna kuća, a vi ostvarujete znatno višu uštedu vremena I novca jer su računi za toplotnu energiju i do -30% manji. Podesite svoje kućne uređaje da funkcionišu po vašim željama.

Scenario za svaku priliku

Napravite više različitih scenarija po kojima će uređaji funkcionisati. Primera radi, možete podesiti parametre funkcionisanja vaših roletni, spoljnih tendi i venecijanera na osnovu vašeg prisustva ili odsustva u domu. Ukoliko napuštate dom, oni će se automatski spustiti po vašem odlasku, dok kada se vraćate, počeće da se podižu. Takođe, možete napraviti dnevne, nedeljne ili vikend scenarije.

Somfy

Kompanija Somfy osnovana je 1969. godine u Francuskoj i predstavlja svetskog lidera za automatizovanu kontrolu različitih kućnih uređaja. Pionir je u sektoru kontinualnog razvoja pametnih kuća koje svojim svojim vlasicima svadnevno omogućavaju veći stepen udobnosti, sigurnosti i uštede energije. Poverenje svojih klijenata uživa u 58 zemalja sveta sa preko 8.000 zaposlenih. Kompanija Somfy poštuje principe Act for Green po kojima brine o poboljšanju svih životnih uslova sa ciljem obezeđenja sigurnijeg i komfornijeg načina poslovanja. U glavnom fokusu su efikasnije zgrade kao i dobrobit ljudi koji žive u njima. Takođe, kompanije brine i o ekološkom uticaju proizvoda tokom celokupnog životnog ciklusa, kao i o tome da li su ekološki dizajnirani. Jednom rečju, kompanija Somfy zastupa odgovornije prakse.

Za više informacija o svim SOMFY proizvodima možete naći na veb sajtu: somfy.rs