„Shic“ – trendi sakupljač psećeg izmeta (video)

by | November 4, 2013
Sakupljač psećeg izmeta

„Shic“ je najtrendi sakupljač izmeta vašeg kućnog ljubimca, kakav do sada niste videli. Ideja o projektu nastala je na univerzitetu, a realizovali su je Lorenco i Frančeska, dizajnerski tim iz studija Factory Design Concept u Torinu.

Ovaj simpatičan proizvod je odlično rešenje za sve ljubitelje pasa koji su do sada, tokom šetnje, nailazili na negodovanje prolaznika zbog obavljanja prirodnih potreba njihovih kućnih ljubimaca na „neodgovarajućim“ mestima.

Dostupan je u tri boje

Da li imate običaj da jednostavno produžite dalje sa svojim vernim prijateljem nakon što se on olakša negde na ulici? Ako je odgovor potvrdan, imamo odlično rešenje za vas, kako se to više ne bi ponovilo!

Jednostavan i praktičan, „Shic“ je idealan za sve vlasnike pasa, jer sakupljanje njihovog izmeta sad postaje ne samo mnogo lakše, neko i veoma šik.

Odlično rešenje za sve ljubitelje pasa

Upotreba „Shica“ je jednostavna, podržava sve vrste vrećica za sakupljanje, a zasniva se na pokretanju dveju lopatica ugrađenih u dno naprave, koje temeljno sakupljaju ostatke nakon što vaš kućni ljubimac obavi svoju prirodnu potrebu.

Dostupan je u tri veličine (maloj: 10×10 cm, srednjoj: 12×12 cm i velikoj: 14x14cm), kako bi odgovorio na potrebe svakog psa, kao i u tri boje. Pored toga, tu je i ekskluzivno Shick – Eppela ograničeno izdanje po 50% nižoj ceni u odnosu na punu koja će iznositi 80 evra.

Pogledajte video, kako funkcioniše „Shic“:

Izvor: eppela.com


Tags: