11.09.2019 Dizajn

Vreme je za predah!

Više puta tokom dana neophodno nam je da predahnemo od obaveza i da taj trenutak iskoristimo na najbolji mogući način. Nekada je to naš dnevni boravak a ponekad prelepa bašta kafića ili restorana koji su nam usput. Često nam je bitan upravo ambijent u kome ćemo napraviti pauzu. Udobno mesto za sedenje, jedan stočić za kafu i čašu vode je nekad sve što nam je potrebno, zar ne?

Dizajneri enterijera Forma Ideale savetuju da se možete poigrati kombinacijama klub stolova koji predstavljaju najpraktičnije rešenje kako za veće tako i manje prostore.

Tako na primer, kombinacijom klub stolova ATRIA FI32x40 i ATRIA FI45x42 možete dobiti idealnu kombinaciju manje i veće dimenzije stola i dezena koji su prilagodljivi svakom enterijeru. Ako pak više volite autentičniji dizajn, kombinacija klub stolova BJ-9851 i BJ-9852 primer je nesvakidašnjih prožimanja stilova, metalne konstrukcije i belog laka koji daju dozu industrijskog i ujedno elegantnog izgleda.

Klub sto koji ima više namena je klub sto EMPOLI, i idealan je primer klub stola koji se može naći u svim oblicima i dimenzijama. Zahvaljujući staklenoj polici ispod radne površine, može biti jako praktičan ukoliko imate manjak prostora i poslužiti vam kao dodatno mesto za odlaganje sitnica koje svakodnevno koristite.

Ako pak niste ograničeni prostorom i želite moderno rešenje koje će ostaviti utisak, na raspolaganju vam je i klub sto KOCKA . Jednostavna i pročišćena forma koja je pozicionirana na metalnim nogicama unosi neprolaznu dozu luksuza i elegancije i lako se uklapa sa svim komadima nameštaja.

Oblik stola može kompletno da transformiše sliku vašeg dnevnog boravka i pretvori ga u malu oazu vaše dnevne potrebe za mirom. Upravo sitni komadi nameštaja sa sobom nose mogućnost lakšeg eksperimentisanja, tako da će promena klub stola s vremena na vreme osvežiti vaš ambijent i dati vam utisak promene koja vam je bila neophodna.
još iz kategorije