Barselona dizajn u vašem dvorištu

by | March 26, 2018
Baštenskim nameštajem Gardenias

Kompanija Barselona dizajn pogodila je pravo u centar predstavivši liniju baštenskog nameštaja Gardenias. Ovu kolekciju, koja odiše specifičnim stilom, dizajnirao je Džejmi Hajon.

Hajonova specijalnost je da transformiše nameštaj koji deluje hladno i kruto u komade mekih, senzualnih linija, a to je upravo postigao kolekcijom Gardenias.

Baštenskim nameštajem Gardenias slika2

Pojedini komadi nameštaja iz ove linije izgledaju kao da su napravljeni od drveta, ali njihova baza je zapravo izrađena od aluminijuma kako bi godinama odolevala uslovima spoljašnje sredine.

Stil baštenskog nameštaja Gardenias oživljava neke klasične elemente, poput stolice sa sopstvenom nadstrešnicom, dajući im savremeni izgled.

Baštenskim nameštajem Gardenias slika3

Aluminijum je premazan zaštitnim slojem Alesta kako bi boje nameštaja bile postojane uprkos godinama izloženosti sunčevim zracima.

Ali to nije sve; ovaj premaz čini metal hladnim na dodir, tako da se nameštaj neće ugrejati bez obzira na to koliko dugo stajao na suncu.

Baštenskim nameštajem Gardenias slika4

Iako modernog izgleda, ovaj nameštaj budi uspomene na neka davna uživanja uz obalu i možda je baš on savršen za vaše dvorište ili terasu.

Izvor: trendir.com