Suncobrani u boji za vaše dvorište
14.08.2013 Eksterijer

Upotpunite vaše dvorište fantastičnim suncobranima

Suncobrani su jedan od najpraktičnijih dodataka za vašu baštu ili terasu, nisu samo korisni da bi vas zaštitili od sunca nego su i dekorativni, čime bašta dobija lep izgled. Suncobrani se lako prilagođavaju stilu vaše bašte.

Suncobrani za vaše dvorište Suncobrani za vaše dvorište

Ako vam je nameštaj minimalistički koristite suncobran u nekom geometrijskom obliku i elegantnog dizajna i odaberite neku šik boju kao što je crna.

Moderan suncobran u crnoj boji

Kako bi uskladili boje odaberite suncobran i nameštaj u istoj boji. Stvorite prijatnu atmosferu odabirom suncobrana bele boje, koja će blago propuštati sunce i time dobijate mekani i šarmantni osećaj.

Suncobran u beloj boji Suncobran u beloj boji

Suncobran vam dozvoljava da unesete malo boje u baštensku dekoraciju, odabirom neke jake boje, učinićete da vaša bašta dobije svetliji izgled.

Suncobran u jarkim bojama Suncobran u jarkim bojama

Suncobran može da upotpuni vašu temu u dvorištu. Na primer, možete staviti pored bazena neki egzotični suncobran kako bi delovalo kao da ste na odmoru.

Suncobrani u vašem dvorištu Suncobrani u vašem dvorištu

Ako vam je bašta dovoljno velika stavite nekoliko različitih suncobrana kako bi stvorili dinamičan i živ izgled. Za opuštajuću atmosferu odaberite diskretne modele sa prirodnim bojama.

Izvor: stylisheve.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije