Zelene ideje za lepše balkone

by | 6 avgusta, 2013
Cvetni terasni balkon

Otvoreni životni prostori kao što su balkoni I tremovi su mali, ali ako ih dekorišemo sa cvećem dodaćemo šarm našem stanu ili kući, takođe dobićemo lep prostor u kojem možemo da uživamo, da se opustimo i da se zabavljamo.

Cvetni terasni balkon Cvetni terasni balkon

Biljke i cveće su najbolja dekoracija za balkone i tremove. Sa uštedom prostora, udobnim nameštajem one pretvaraju tremove i balkone u predivne oaze zelenila.

Dekorisanje balkona sa cvećem i biljkama nije skupo, a pri tom je svetlo i eko-frendli. Stvara se ugodno okruženje u kojem se može uživati tokom proleća, leta i jeseni, takođe daje estetski izgled tremu ili balkonu. Cveće poboljšava izgled vaše ulice i učiniće da se prolaznici oraspolože.

Cvetni terasni balkon Cvetni terasni balkon

Korišćenje saksija koje se kače na ograde tremova i balkona je jak trend koji traje dugo, a donosi lepotu modernim kućama i poboljšava njihov ulični izgled.

Postoji širok izbor ovih saksija koje mogu da se montiraju na sve vrste ograda. Ovo je prelep trend dekorisanja sa cvećem koji donosi tople boje u sezoni kako u velikim gradovima tako i u manjim mestima.

Cvetni terasni balkon Cvetni terasni balkon

Dekorisanje balkona i tremova ovim načinom postižemo i uštedu prostora. Prelepo cveće u visećim saksijama pretvara naš trem ili balkon u šarmantno utočište bez zauzimanja puno prostora, dozvoljavajući nam da iskoristimo celu površinu za postavljanje nekog nameštaja kako bi se udobno smestili i odmorili.

Cvetni terasni balkon Cvetni terasni balkon

Dekorisanje balkona i trema sa cvećem zahteva i planiranje. Cveće može da se presuši jako brzo ili da ostane bez đubriva, takođe moramo razmisliti i o suncu, koliko ga ima ili ga nema. Odabir odgovarajućih saksija kao i lokalnog bilja je koje otporno na potencijalne teške uslove je dobro i lako za održavanje.

Izvor: lushome.com
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.