NAMEŠTAJ INSPIRISAN LEGO KOCKAMA

by | 13 januara, 2022

Čuvene igračke koje su pružale inspiraciju mnogim generacijama dece, razvijale njihovu maštu i kreativnost, uvek su bile idealne za stvaranje neverovatnih komada nameštaja …

Šta može da se desi kad dizajneri nameštaja pomisle na kocke kojima su se rado igrali tokom svog detinjstva? Rezultate možete videti na fotografijama, na kojima je predstavljena kolekcija nameštaja za namlađe inspirisana LEGO kockicama.

Celokupna linija proizvoda za decu predstavlja zanimljivu kompoziciju kojoj bi se svako dete obradovalo. Dizajneri iz kompanije LEGO kreirali su ovu kolekciju za sve buduće generacije koje tek treba da razviju svoje veštine kombinatorike tokom rasta i razvoja.

Kocke za slaganje mogu biti ugrađene u krevet i nisu tu samo za malene pametnjakoviće koji borave u sobi, već takođe predstavljaju pravu poslasticu za svakoga ko ih posmatra. Ove komponente izgledaju zaista neverovatno, čak i onda kada su uparene s vrlo sofisticiranim kućnim dekorom.

Dizajn namještaja u ovoj LEGO zbirci evocira na detinjstvo, istovremeno stvarajući veoma vedru atmosferu koja pogoduje razvoju dece. Komadi nameštaja predstavljaju pravu magiju, a najpoznatije kocke na svetu preuzele su ulogu rukohvata i ostalih delova plakara, fioka i površina za skladištenje stvari.

Ova zbirka dizajnirana za najmlađe sastoji se od kreveta, plakara, stola i polica, zajedno s gardaroberom koji može da bude postavljen u bilo kojoj prostoriji. Proizvođač ovog nameštaja kaže da ovi raznobojni komadi nisu idealni samo za decu, već i odrasle, jer nas uvek mogu podsetiti na lepe i nezaboravne momente našeg detinjstva.

LEGO nameštaj za dečje sobe izrađen je od visokokvalitetnog drveta, tako da će moći da ga koristi više generacija.
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.