15.04.2022 Nameštaj

Tabure – obavezan deo modernih ambijenata doma

Kada uređujemo ambijente doma najčešće naši planovi počinju odabirom krupnijih komada nameštaja. Ono što je primetno je da sve češće i tabure postaje obavezni komad nameštaja modernim domovima. Tabure je veoma koristan komad nameštaja u prostoru, koji će svakako oplemeniti vašu prostoriju svojim atraktivnim izgledom. Može biti i sjajna zamena za stolicu i služiti kao dodatni, lako prenosivi, komad nameštaja za sedenje u vašoj dnevnoj sobi. Ukoliko je čvršćeg materijala, npr. od kože, može da posluži i kao pomoćni stočić za kafu.

Za savremene moderne ambijente odličan izbor je tabure BRIŽ u tamnozelenom štofu, koji je idealna kombinacija sa foteljom BRIŽ u istom dezenu. U ovakav ambijent dnevnog boravka sjajno bi se uklopio ležaj BOJANA, koji je veoma praktičan, a doprinosi i estetici prostora.

Njegova upotreba svakako je višenamenska, a jedna od glavnih prednosti je što može lako da se pomera, pa može biti savršen za uređenje vašeg dnevnog boravka. Ovakav tip taburea može preuzeti i ulogu klub stočića, gde možete staviti posluženje. Korišćenje taburea umesto klub stolova samo je jedan od savremenih trendova.

Tabure sa poklopcem, poput tabure klupe JENNY, uvek je odličan izbor, jer pruža dodatni prostor za odlaganje, pa je u dnevnoj sobi idealan za odlaganje časopisa, prekrivača i jastučića za svakodnevni odmor, u dečijoj sobi za igračke, a u spavaćoj sobi je odličan za pozicioniranje uz samo uznožje kreveta, kao što je slučaj sa krevetom AGATA 200×160, gde može biti koristan za odlaganje posteljine i drugih potrebnih stvari.

U trendu su i pleteni taburei, koji se svojim privlačnim izgledom uklapaju u bilo koji stil uređenja, od klasičnog do minimalističkog. Dostupni su u više različitih boja, a udobni su i lako prenosivi, pa možete da se opustite u bilo kom kutku u domu. Dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu da ih uklopite uz sistem elemenata LAZIO za dnevni boravak, koji oplemenjuje toplina artisan hrasta i čini ga privlačnim za moderne domove.

Koji god da je stil uređenja vašeg doma, tabure je svakako praktični i dekorativni detalj koji vam je potreban, a koji će estetski osvežiti ambijent i doprineti vašim trenucima odmora i opuštanja.

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije