PAMETNI FRIŽIDERI ZA PAMETNO ČUVANJE HRANE

by | 25 novembra, 2016

PAMETNI FRIŽIDERI ZA PAMETNO ČUVANJE HRANE

Neretko nam se dogodi da kupimo sveže voće, povrće, ribu ili komad mesa, ali kad ih stavimo u frižider, vrlo brzo izgube prvobitnu svežinu i pokvare se. Jedan od glavnih razloga za to je nepravilno čuvanje hrane. Namirnice mogu postati neupotrebljive i usled mešanja mirisa, pa tako otvoreno kiselo mleko možemo baciti nakon što povuče miris belog luka koji je stajao u neposrednoj blizini.
Više ne morate da čitate savete o tome šta je potrebno ostaviti u frižideru da se mirisi ne bi mešali ili meso ostalo svežije. Pametni frižideri najnovije generacije donose brojne inovacije i tehnologije koje sprečavaju da dođe do mešanja mirisa, čuvaju svežinu svih namirnica i omogućavaju raspodelu namirnica po vrsti, ali i prema potrebama starijih ili mladjih članova porodice, za lakše odlaganje i uzimanje.
Uz ove nove modele frižidera možete čak i kreirati prostor za odlaganje hrane i pića na svoj način. Na primer, podesive korpe u vratima vam pomažu da jednostavno organizujete i na fleksibilan način skladištite predmete razlićitih veličina kao što su flaše i plastične kutije.
Novi frižideri renomiranih proizvođača imaju Twin Cooling Plus sisteme koji koriste dva zasebna protoka vazduha i preciznu kontrolu temperature kako bi se održala optimalna vlažnost kako u frižideru, tako i u zamrzivaču. Ovaj sistem pomaže da se očuva svežina jabuka, sprečava da se sladoled zalepi za zamrzivač i ne dozvoljava da se kocke leda osećaju na neko jelo sa belim lukom.

2
Imajući u vidu narastajuće potrebe potrošača, kompanija Samsung je upravo razvila ove pametne uređaje koji korisnicima nude fleksibilnost, lakoću organizacije i korišćenja, uz vrhunski stil i dizajn. Osim vrhunskih funkcija, kupovina Samsung frižidera doneće vam i manje briga oko računa za električnu energiju, a sačuvan novac možete iskoristiti da kupite još neki moderan detalj u vašoj novoj kuhinji.

 

Pametna računica

Samsung je posvetio veliku pažnju razvoju pametnih uređaja za domaćinstvo koji potrošačima nude veliku uštedu na svim nivoima, istovremeno brinući o očuvanju životne sredine. Ali, ukoliko ove jeseni razmišljate o zameni kućnih aparata, Samsung je obezbedio da ušteda bude još veća. Ukoliko kupite neki model iz široke palete Samsung frižidera ili neki od modela Samsung veš mašina A+++ do 30. novembra u radnjama Gigatron, Tehnomanija, Emezzeta, Home Center, Tehnopolis ili Win Win, možete ostvariti uštedu do čak 31 000 dinara. Koji modeli su na akciji pogledajte na http://www.samsung.com/rs/offer/samsung-pametna-racunica

 

 

 

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.