Sajam nameštaja je u Atlasu već počeo! 

by | October 23, 2019

 

Dobre vesti za sve one vas koji nestrpljivo iščekujete predstojeći Sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije!

Popusti povodom Sajma

U prodajnim salonima kompanije Atlas, sajam je, kako se čini, već počeo, jer povodom nadolazeće manifestacije i posebnih pogodnosti koje je prate, Atlas kompanija u svim salonima odobrava popuste na kupovine koji mogu ići i do 25%.

Kako navode u Atlasu, ova promocija prirodan je nastavak tradicije koju kompanija praktikuje već nekoliko godina unazad. Nastojeći da sajamsku ponudu upriliči i van samog sajma (kako u smislu lokacije, tako i u smislu trenutka), za sve one koji nisu u prilici da posete njihov štand na samom Sajmu (ili žele da zaobiđu sajamsku gužvu) kompanija Atlas je, pored navedenih popusta, pripremila posebnu postavku u svojim salonima. Naime, u svim prodajnim salonima Atlas možete se upoznati sa novim modelima koji su premijerno predstavljeni ove godine, kao i sa novom, obogaćenom ponudom materijala među kojima se posebno izdvajaju kože koje su ručno obrađivane, kao i mebl štofovi koje karakteriše prirodna struktura sa pojačanim procentom vlakana lana, pamuka i viskoze.

 

Posetite ATLAS na Sajmu u Hali 3

Što se tiče Sajma nameštaja, u periodu od 5. do 10. novembra, Atlasov štand će se naći u okviru dizajnerskog segmenta u Hali 3. Na samom Sajmu, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa novom koncepcijom ovoga brenda koja se zasniva na implementaciji svetskih trendova u postojeće modele i inovaciji na polju korišćenja materijala. Na Sajmu će biti biti i predstavljen novi katalog koji sadrži kompletiranu ponudu svih modela, među kojima se posebno izdvaja ponuda modularnih sofa i ugaonih garnitura obogaćena novim formama i pojedinačnim elementima za postizanje konfiguracija koje će ispuniti zamisli i najzahtevnijih kupaca.

Preporučujemo vam da ne propustite da se detaljno upoznate sa bogatom ponudom ovoga brenda jer proizvodi Atlasa nisu samo obični komadi nameštaja, već predstavljaju otelotvorenje sveta neograničenih mogućnosti.