SitForm stigao u Srbiju

by | 8 decembra, 2021

Izložbeni salon SitForm danas je zvanično otvoren u Beogradu. Kompanija je specijalizovana za prodaju visokokvalitetnog nameštaja i prati najnovija dostignuća u pogledu proizvodnje, materijala i dizajna. Unikatni, moderni i jedinstveni komadi nameštaja, za uređenje različitih stambenih jedinica i HoReCa segmenta, sada su na raspolaganju i građanima Srbije. Kompanija takođe nudi usluge projektovanja i izvođenja radova u enterijeru po najsavremenijim standardima.

SitForm od 2018. godine postoji u Bosni i Hercegovini gde je svojim radom i ponudom velikom brzinom osvojio tržište. Jedinstvenim pristupom, asortimanom visokokvalitetnog nameštaja za stanove i kuće, hotele i ugostiteljske objekte, SitForm ispunjava sve zahteve klijenata, zbog čega se visoko pozicionirao kao pouzdan i kvalitetan partner u projektovanju, izvođenju radova i odabiru nameštaja, kako u regionu, tako i na evropskom tržištu.

Izložbeni salon u Beogradu predstavlja pažljivo namešten prostor i odiše toplinom i udobnošću koje žele da prenesu u domove svojih kupaca i ugostiteljske objekte koji im ukažu poverenje. Atraktivna lokacija salona, pažljivo odabran asortiman i stručno osoblje spremno čekaju sve ljubitelje i poznavaoce uređenja enterijera i dizajna.

Sa zadovoljstvom mogu da kažem da je nakon intenzivnih priprema, pažljivog odabira svih komada nameštaja, uloženog rada i truda, SitForm Beograd spreman i kreće sa radom. Nestrpljivo očekujemo posetioce koje ćemo uveriti da tržištu nudimo nešto sasvim novo, moderno i udobno” – izjavila je Aida Kurić, direktorka SitForm Beograd.

Pored velikog izbora nameštaja, skladnih tonova koje i najzahtevniji kupac može kombinovati i prilagoditi svom prostoru, SitForm će u salonu nuditi i savetovanje prilikom uređenja različitih enterijera i svoju arhitektonsku ekspertizu staviti na raspolaganje svima kojima je ovakav vid usluge potreban.

SitForm je spreman da unese dašak novine i kvaliteta na visoko razvijeno tržište nameštaja u Srbiji i spremno čeka svoje prve kupce.

Za više informacija pratite SitForm Instagram i Facebook stranice.
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.