SKOCKALI SMO HODNIK

by | 3 jula, 2022

Po pitanju skladištenja obuće niko ne može da se meri s ovim specijalistima. Ništa, dakle, ne stoji na putu odlasku u narednu šoping turu!

HODNIK NAMESTASJ UREDNJE

NAMEŠTAJ S KARAKTEROMOvaj cipelar zadužen je za red u hodniku. Drvo paulovnije, od kojeg je izrađen ovaj komad nameštaja, iako izgleda robusno i masivno, zapravo je vrlo lako. Unosi toplinu u svaki prostor, a posebno je cenjeno zbog markantnih šara i vidljivih godova.

FLEKSIBILNO
Cipelari Hugo nude vam tri, četiri ili pet segmenata za odlaganje obuće, a zahvaljujući dvorednoj organizaciji, predstavlaju veoma efektno i funkcionalno rešenje za uređenje predsoblja (Forma Ideale)
Kao stvoreno za sve oni koji planiraju preuređenje prostora ili se sele u veći stan. Dostupan je u više različitih dimenzija i dekora, sa ili bez ogledala.

HODNIK NAMESTAJ

U TOP FORMI
Iskošene police maksimalno povećavaju iskorišćenost prostora te tako ovde svoje mesto pronalazi do deset pari obuće.
Kao stvoreno za stanove s minimalističkim predsobljem/hodnikom. Ovaj visoki ormar ima četiri fiksirane i pet odvojivih polica kojima možete menjati poziciju.

hodnik namestaj

DAŠAK BOJE
Nameštaj poput kapljice mente: svima omiljeno osveženje. Iznad dve pregrade za cipele komoda nudi i fioku za ključeve i ostale sitnice.
Kad je reč o manjem komadu nameštaja, slobodno se opredelite za neku upečatljivu boju, naravno onu koja se slaže sa bojom zidova ili ostatkom nameštaja.

AURA MEDITERANA
Teško je zamisliti da je u ovom ormaru pohranjeno išta osim letnjih sandala, ali: sedam odeljaka širine 49 cm nude, razume se, prostora i za konkretniju obuću, tašne, torbe ili debele šalove.

FINA TKANINA
Vrata ormara su ovde u vidu tkanine s upadljivim motivom mandale, a otvaraju se po uzoru na rolo i fiksiraju pomoću traka za vezivanje. Za obuću koju često nosite, tu su džepovi sa strane

SAVREMENI AUTFIT ZA STARI NAMEŠTAJ
Cipelar još uvek može da posluži, ali ne izgleda baš privlačno? Podarite mu novo ruho: temeljno ga obrusite, dobro očistite, pa ga spolja i iznutra premažite s dva do tri sloja belog laka. Da biste kreirali motive cipela, prvo napravite šablon (pronađite na internetu crtež cipele, isprintajte i isecite), molerskom trakom fiksirajte šablone pa ih natapkajte pomoću čvrste četke i nešto gušće boje.


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.