Trpezarija – trendovi koji će vas oduševiti

by | December 1, 2022

Ako planirate da svojoj trpezariji date novi izgled, najavljeni trendovi za 2023. godinu će vam se sigurno dopasti. Predstavljamo vam 3 trenda koja će sigurno učiniti da vaš prostor izgleda šik i moderno.

 

Trpezarija: novi kolorit

Mornarsko plava, tamno zelena i boja šljive su boje u trendu za 2023. Dajte svojoj trpezariji raspoloženu atmosferu farbanjem zidova u tamnu nijansu ili dodavanjem nameštaja i dekora u ovim neobičnim bojama. Akcenat sa nameštajem od mesinga ili somota će takođe doprineti luksuznom izgledu.

 

Oživite zidove trpezarije

Korišćenjem zanimljivih tapeta, umetničkih dela i grupisanih postera možete dobiti vrlo autentičan izgled prostorije uz malo truda. Ovo je trend koji je zastupljen u svim prostorijama i dizajneri ga obožavaju. Osvestite vašu kreativnu stranu kroz ovako zanimljiv projekat.

 

Trpezarija: upečatljiva rasveta

Istaknite se iz gomile sa prepoznatljivom rasvetom. Budite hrabri i odaberite modele koji se ističu po svojoj veličini, oblicima i materijalizaciji. Oni će sirgurno privući svu pažnju na ovaj deo prostorije, a efekat luksuza je zagarantovan.

 

Ovo je samo nekoliko primera kako možete uneti promene i učiniti  ovu prostoriju vrlo modernom u predstojećoj sezoni.

 

 

Borjana Božić

Scovad/gettyimages