Uskršnja dekoracija – 7 modernih i razigranih ideja

by | March 31, 2023
Uskršnja dekoracija

Dobrodošli u novu sezonu pastelnih boja, svežeg i mirisnog cveća, pregršt zelenila, a na čelu svega – moderna uskršnja dekoracija za vaš dom.

Uskršnja dekoracija – 7 modernih i razigranih ideja

Cvetni hodnik

Ako ste ljubitelj proleća i cveća, cvetni aranžman u vašem hodniku učiniće da se osećate božanstveno pri samom ulasku vaš dom. To je pogled dobrodošlice koji doprinosi celokupnom utisku, a uz to je i neizostavna uskršnja dekoracija.

Pletene ukrasne korpe

Nikada nije previše pletenih ukrasnih korpica sa cvećem i uskršnjom dekoracijom u dnevnoj sobi. Sada je pravi trenutak da izvučete sve koje imate i postavite korpice na stočić za kafu, pomoćni stočić u dnevnoj sobi, regal i slično. Takva dekoracija savršeno doprinosti prolećnom vajbu i odlično se uklapa uz zečiće i ukrasna jaja.

Stočić za kafu u uskršnjem stilu

Centralni deo dnevne sobe je stočić za kafu i ako želite da ne preterate sa dekoracijom, a da ipak bude u uskršnjem stilu – dekorišite ga. Dodajte vazu sa sezonskim cvećem i zelenilom, zabavne keramičke zečiće ili mala neutralna gnezda. Uparite predmete koji se razlikuju po visini i boji za najbolji efekat.

Prolećne jastučnice

Uparivanje plave i bele je proveren i pravi način da ulepšate spavaću sobu ove prolećne sezone. One održavaju spavaću sobu svežom i svetlom. Cveće koje se oslanja na vašu odabranu šemu boja uvek daje dodatni dodir lepote.

Neutralna uskršnja dekoracija

Ako ste savladali sofisticirani neutralni izgled, ova šik dekoracija će se savršeno stopiti sa vašom estetikom. Birajte braon, bež i bele tonove uz minimalističke cvetne detalje, ako želite.

Uskršnje drvce

Ako ste umorni od istih prolećnih ukrasa, postavite uskršnje drvce koje ćete prikupiti u dvorištu. Zapravo se sastoji od grančica i jaja od stiropora, a izgleda sveže i zabavno.

Trpezarijski sto

Proleće je najuzbudljivije vreme za ulepšavanje doma. Sezona nudi obilje mogućnosti za dekorisanje, a često je trpezariski sto u glavnom fokusu. Odlučite se za stonu postavku koja je u suprotnosti sa postojećom paletom boja za autentični izgled prostorije.

 


Miljana Momirović

FollowTheFlow/GettyImagesPlus