Bela zastakljena vrata: Rešenje koje je potrebno da vaš dom dobije svetlost i prostor!

Bela zastakljena vrata mogu biti idealna zamena u vašem domu.

by | September 16, 2022
bela zastakljena vrata

Bela zastakljena vrata mogu biti idealna zamena u vašem domu. Harmonika ili klizna opcija doneće  svetlost, prostor, privatnost i eleganciju.

Iako možda ne izgledaju tako, vrata vaše kuće su jednako važna kao i prozori. Količina prirodnog svetla koja ulazi u prostoriju zavisi od njih. Ako izaberete bela vrata sa staklom, učinićete da se svetlost reflektuje na njima. Ne samo da ćete postići veće i svetlije prostore, već ćete takođe omogućiti da svetlost cirkuliše iz jedne prostorije u drugu.

Bela zastakljena vrata

Osvetlite ulaz


Članak se nastavlja posle reklama

Da li želite da dodate svetlo u tamni hodnik ? Izaberite bela ulazna vrata sa velikim prozorom i vaš dom će postati vedriji i svetliji.

Bela zastakljena vrata britanskog šmeka

Ako želite da vam vrata budu klasičnog stila, svideće vam se ovaj model  koji napušta pravolinijski dizajn u svojim lajsnama. Dvostruko preklopno krilo predstavljeno je vitražom sa malim rešetkama u gornjem delu, završenim zaobljenim linijama i  udubljenjem u donjem delu. Ova dekorativna mreža podseća na britanska vrata i prozore iz ranog 19. veka.

Članak se nastavlja posle reklama

Elegancija

Otvorene kuhinje su veoma popularnije i čine prostor većim. Međutim, ukoliko kod vas to nije opcija, birajte vrata s fiksnim krilom. Ovo sakriva deo kuhinje ali bez ometanja prirodnog svetla. Druga polovina je otvorena, te je dnevna soba na vidiku.

Članak se nastavlja posle reklama

Moderno, a klasično

Pametan način da uskladite bela staklena vrata u klasičnom stilu sa supermodernim klizačem. Dizajner enterijera Gloria Borras poštovala je originalna vrata koja omogućavaju pristup dnevnoj sobi, ažurirajući ih u beloj boji. I kombinovala ga je, zatim, sa širokim staklenim klizačem koji spaja kuhinju sa dnevnim boravkom.

Članak se nastavlja posle reklama

Bela zastakljena vrata i stakleni zid

Tavanski prostori obično imaju dve prepreke: nedostatak svetlosti i prostor. Da bi to rešila u ovoj prostoriji, dizajnerka enterijera Gabriela Conde odlučila je da zastakli zid i pristupna vrata te prelakira sve  u belo, uključujući plafone i  policu za knjige! Sada se čini da je prostor veći i svetlost putuje iz jedne sobe u drugu kao magijom.

Članak se nastavlja posle reklama

Bela klizna vrata s prekrivenim staklima

Koju vrstu stakla biste želeli da stavite na svoja bela vrata: providno ili dekorativno ? To će zavisiti od svetlosti koja vam je potrebna i stila koji želite da date prostoriji. Bela klizna vrata s prekrivenim staklima predstavljaju originalan predlog koji daje intimnost sobama.

Bela zastakljena vrata u kuhinji

Članak se nastavlja posle reklama

Postoje oni koji ne vole da integrišu kuhinju u dnevnu sobu iz različitih razloga. Ako je ovo vaš slučaj, pogledajte kako dobro izgledaju bela staklena vrata u kontrastu sa tamnoplavim nameštajem. Izbor Terese Olee predstavlja svetlosni filter kroz svojih 18 panela, osvetljavajući i unutrašnjost i hodnik.

 


cmspic/iStock/Getty Images Plus via Getty Images