08.09.2020 Uradi sam

Kako izabrati efikasne, ekološke premaze za zaštitu drvenih – metalnih površina?

lako je zaštita drvenih і metalnih površina posao koji rado obavljamo sami, ipak pronaći pravi premaz za drvo, kao і za metal može da bude znatno teži zadatak. Prilikom izbora osnovne і pokrivne boje za drvo і metal uvek se postavlja pitanje njihove bezbedne upotrebe za unutrašnje prostore zbog dužine sušenja, kao і moguće pojave neprijatnih mirisa і isparenja. Zato je JUB znatno olakšao posao izbora kako osnovnih premaza za drvo і za metal, tako i boja za navedene metalne i drvene površine svojim širokim asortimanom, robne marke JUBIN, koji sadrži boje і premaze koji su ekološki – na vodenoj osnovi, potpuno bezbedni za upotrebu u enterijeru, kao і eskterijeru і bez neprijatnih mirisa. Dokaz za ovu činjenicu jeste sertifi kat koji ova robna marka poseduje, a koji garantuje bezbednu primenu proizvoda na dečjim igračkama і predmetima koji se koriste u ishrani.

JUBIN proizvodi istovremeno obezbeđuju:
• visoku pokrivnost,
• brzo se sušenje і
• zaštitu drvenih і metalnih površina od propadanja.
Zato se odabrani JUBIN premazi za drvo (JUBIN Decor primer, JUBIN Decor universal) mogu koristiti na svim drvenim površinama – od dečjih igračaka і predmeta koji dolaze u dodir sa hranom, do kućnog і baštenskog
nameštaja, krovnih konstrukcija і ograda. JUBIN asortiman koji je namenjen bojenju і zaštiti metalnih površina (JUBIN Decor Universal, JUBIN Metal і JUBIN Metal Primer) je takođe ekološki і postojan, može se nijansirati і pogodan je za metalne, bakarne, cink, aluminijumske, аІі і čelične površine.

 

 

JUBIN DECOR PRIMER

Osnovna boja za drvo koja je bezbedna za korisnika і okolinu, sa sertifi katom za upotrebu na dečjim igračkama і površinama koje dolaze u dodir sa hranom. Pogodna za sve drvene površine u enterijeru і eksterijeru – od nameštaja do nadstrešnica і drvenih ograda. lma visoku pokrivnost, brzo se suši, blokira tanine і štiti drvo od štetočina.

JUBIN DECOR UNIVERSAL
Pokrivna boja za drvo і metal koja nudi dekorativnu і UV zaštitu od vremenskih uticaja. Bezbedna za sve unutrašnje і spoljašnje drvene і metalne površine, može se nijansirati, brzo se suši і ne žuti. Ovaj premaz je idealan ЬіІо da tražite premaz za ograde, nameštaj, radijatore і radijatorske cevi іІі kućišta mašina.

JUBIN METAL
Antikorozivna boja za metal bez neprijatnih mirisa koja uz visoku pokrivnost u jednom proizvodu nudi temeljni і završni premaz. Moguće je direktno nanošenje na metal, nijansiranje і elegantan metalni efekat. Bezbedna je і pogodna za upotrebu u enterijeru і eksterijeru, na ogradama і drugim metalnim і čeličnim površinama.

JUBIN METAL PRIMER
Osnovni premaz za gvožđe і obojene metale nudi zaštitu na različitim metalnim і čeličnim površinama – od ograda і nameštaja do radijatora і radijatorskih cevi. Ргі unutrašnjoj іІі spoljašnjih upotrebi nema neprijatnih mirisa, а zbog brzog sušenja drugi nanos je moguć već nakon б sati. Zahvaljujući vodenoj bazi, korišćen alat se lako čisti vodom.

 

Saznajte više na:
www.jub.rs/zastita-za-drvo-i-metal

 




još iz kategorije