LETO BEZ ALERGIJA I DOSADNIH INSEKATA: Mako mrežice su jednostavno i efikasno rešenje protiv insekata, polena i prašine

by | May 24, 2019

Jedan od najvećih neprijatelja leta svakome od nas definitivno jesu dosadni komarci. Zujanje, podmuklo ujedanje i svrab koji iritira i do nekoliko sati posle ujeda, većina od nas dobro zapamti. Osim što su dosadni, mogu biti i veoma opasni po ljude jer prenose viruse, a svoj maksimalan broj dostižu u julu i avgustu. Ponekad avio zaprašivanje nema mnogo efekta, zbog toga što se mnogo komaraca odomaći i ostaje u kući, u sobama, stanovima, podrumima, a njihov glavni „cilj“ je da nas nerviraju.

Mrežice protiv insekata nude jednostavno i efikasno rešenje da zaštitite svoj životni prostor od komaraca i drugih dosadnih insekata. Izgrađena od 40 gramske vodootporne tkanine, ove mrežice se montiraju na okvir prozora krajnje jednostavno, pomoću 1cm široke samolepljive, čičak trake. Kada je neophodno, može se i oprati u več mašini na temperaturama do 30 C. Dimenzije mrežice su 130 x 150 cm, a mogu se makazama iskrojiti na odgovarajuću dimenziju prozora. Dostupne su u beloj i antracit boji.

Zaštitite se na vreme. Jednostavno i brzo. U ponudi Roma Company je veliki asortiman mrežica protiv insekata.

Mrežica protiv insekata 130cm x 150cm

Jednostavno i efikasno rešenje da zaštitite životni prostor od komaraca i drugih dosadnih insekata.

Mreža POLEN STOP (bela) – 130x150cm

Olakšajte muke sa polenskom alergijom montažom mrežice za efikasnu zaštitu od polena i prašine. Izgrađena od gusto tkanih mikro vlakana, postavljaju se brzim i jednostavnim montiranjem na prozorski ram pomoću samolepljive čičak trake. Mrežica propušta svetlost i vazduh u prostoriju, ali sprečava prodor najvećeg dela polena i prašine. Pogodna je za montažu na sve prozore do dimenzije 130 x 150 cm.

Mreža za zaštitu od polena veoma su interesantne pogotovo u vreme prolećnog cvetanje polena, ova mreža pomaže u zaustavljanju alergenata i predstavljaju efikasnu zastitu od čestica polena, prašine i čađi. Pakovanje sadrži 3 tanke mikro mrežice, koje su dovoljne za jednu sezonu. Pričvršćivanje za okvir prozora se vrši krajnje  jednostavno,  pomoću samolepljive čičak trake, koja nakon uklanjanja ne ostavlja ostatke lepka na prozoru.

Ako Vas muči alergija pokušajte ublažiti tegobe mrežicom protiv polena na Vašem prozoru.

Osim samolepljivih mrežica u ponudi su i rolo mrežice sa PVC ramom.

Rolo mrežice sa ramom su u ponudi u dimenzijama od 100 x 160 cm ,  130 x160 cm i 160 x 160 cm.

PVC ram se uz malo veštine i preciznosti može i skratiti – iseći na manje –  potrebne dimenzije prozora.Boja mreže: crna,a boja PVC rama: bela

Potražite Mako mrežice u svim maloprodajnim objektima Roma company ili na sajtu http://www.roma.rs/proizvod/mrezica-protiv-insekata.