Bezbednost i ušteda energije uz motorizovane skrinove (zasenjivače)

by | 17 aprila, 2018

Tokom zime, grejanje je najvažnija stavka, dok je u letnjem periodu, pored kontrole temperature, zaštita naših kuća od sunca glavno pitanje. Ove dve stvari su međusobno povezane.

Već znamo da su EWB i roletne u stanju da čine čuda. Ništa manje ne očekujte ako izaberete motorizovane verzije, uz koje još postižete sigurnost i uštedu energije. Novi Somfy RS 100 motor, koji stručno pomera roletne je uz J4 motor odličan izbor za EWB.

Motorizovani skrinovi su dugotrajni, pa je važno napomenuti činjenicu da mogu neometano da funkcionišu i u nepredvidivim vremenskim uslovima. Sa najnovijim Somfy proizvodima, štedite svoj novac i štitite svoju privatnost.
Da biste izbegli oštećenje od oluje, na vrlo jednostavan način možete dodati komandu „ kontrola vetra” u postojeći sistem , i uz pomoć tog alata možete zaštititi svoje tende, roletne i EWB. Ovakva kontrola vetra, ne proverava samo jačinu vetra, već meri i kretanje skrinova, i ukoliko se prekorači limit, kontrola šalje komandu motoru da zatvori sistem.

Koje su to prednosti motorizovanih skrinova?

-Od željene funkcije Vas deli samo jedan klik! Imate potpunu kontrolu nad skrinovima uz pomoć daljinskog upravljača, smart telefona ili tableta uz brzo i lako otvaranje i zatvaranje skrinova.
-Osim brzog pokretanja skrinova, zahvaljujući glatkoći platna skrina, kretanje je bez zastoja. Birajte boju i tip platna za skrinove prema Vašim ključnim potrebama: otpornost na UV zrake, čvrstina, sa kutijom ili bez kutije, tamnija ili svetlija prozirnost i slično. Nađite pravo rešenje uz Somfy!

Diskretna instalacija na fasadi. Birajte između modela sa šinskim i kablovskim sistemom. Šinski sistem skrinova je efikasniji i otporniji na loše vreme- platno se spušta niz šine instalirane sa svake strane prozora. Kablovski sistem predstavlja najfleksibilniji i najatraktivniji sistem, a krase ga jednostavna i laka motorizacija.

100% efikasnost u zaštiti od sunca. Senzor za sunce postavljen na fasadI kuće, automatski kontroliše Vašez avese, u cilju održavanja prijatne temperature u domu i zaštite tepiha i nameštaja od prekomernog izlaganja sunčevoj svetlosti. Na ovaj način, štedite svoj novac koji biste potrošili na klimatizaciju prostorije, postižući prijatnu hladovinu u svom domu.
Zaštita skrinova od jakog vetra. U slučaju jakog vetra ili oluje, senzori automatski podižu skrinove. Ova funkcija je izuzetno korisna jer doprinosi dugotrajnosti I zaštićenosti zasenjivača.

Sada, kada znate koje prednosti ostvarujete motorizacijom skrinova, da li se pitate zašto BAŠ Somfy?
Spoj inovacije i tehnologije. Zalažemo se da ostvarimo vrhunske rezultate kombinujući najnoviju tehnologiju u službi podizanja kvaliteta života na najviši mogući nivo!
Kvalitetna i profesionalna usluga. Obučeni i profesionalni instalateri su tu da postave nove motorizovane skrinove ili pak, da motorizuju već postavljene skrinove. Takođe, biće Vam predstavljena sva rešenja za automatizaciju zasenjivača ili drugih uređaja u domu.
Garancija. Garancija kvaliteta iza koje stoje međunarodna robna marka u kombinaciji sa petogodišnjom garancijom proizvoda, osiguravaju zadovoljstvo svakog našeg kupca!
Kako do svih Somfy motorizovanih rešenja, automatskih sistema i kućne automatike za kuće ili zgrade – pročitajte OVDE 

JOŠ SAVETA NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRTATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs