TV komode za dnevnu sobu: Izdvajamo najbolje iz ponude

by | 29 marta, 2023
TV komode za dnevnu sobu: Izdvajamo najbolje iz ponude

TV komode za dnevnu sobu imaju jasnu ulogu, ali zbog toga nije zanemarljiv njihov izgled. Pogledajte u nastavku koji modeli su se nama dopali.

 

Najbolje u ponudi: TV komode za dnevnu sobu

TV komode uglavnom biramo s namerom da vrše jednu funkciju, ali njihov izgled nije zanemarljiv. U zavisnosti od stila koji preferirate, kao i izgleda dnevne sobe možete pronaći zanimljive modele koji će se lako uklopiti.

 

TV komode za dnevnu sobu: Soba 23

Ovo je komoda koja će privući pažnju i oplemeniti svaku dnevnu sobu svojim prirodnim materijalima. Jednostavan oblik sa pažljivo odabranim detaljima čini da ova komoda bude sasvim dovoljno dekorativan detalj u prostoriji, ali pored TV-a tu se još mogu naći zanimljivi detalji poput pampasa, svećnjaka. Možete je pronaći u salonu nameštaja Soba 23, a njene dimenzije su th: 128x46x40 cm.

TV komode za dnevnu sobu: Izdvajamo najbolje iz ponude

Naš nameštaj: TV komode za dnevnu sobu

Heritage komoda je takođe primer jedinstvenog dizajna u kojem je akcenat na lepoti prirodnog materijala, tačnije drveta. Sama komoda je prilično dekorativna s obzirom na detalje koje primećujemo na njoj, pa dodatna dekoracija nije naročito potrebna. Ovaj model TV komode možete pronaći u salonu Naš nameštaj.

Heritage zidna jedinica, koja integriše elegantne detalje sa dizajnerskim konceptom prirode, svojim korisnim ormarićima preuzima zadatak organizovanja elemenata vašeg životnog prostora.

TV komode za dnevnu sobu: Izdvajamo najbolje iz ponude

 

Jysk TV komode za dnevnu sobu

TV komoda EGELEV je deo asortimana salona nameštaja Jysk, a predstavlja odličan izbor zbog svog jedinstvenog izgleda. Ovaj model od hrastovog furnira u crnoj boji je vrlo efektan, a otvorene police su idealne za postavku dekorativnih predmeta. Njene dimenzije su 140x41x40 cm.

 

TV komode za dnevnu sobu: Izdvajamo najbolje iz ponude

 

 

Lesnina XXXL: TV komode za dnevnu sobu

Brend MID.YOU vam predstavlja nisku komodu koja će vas očarati svojim izgledom i kvalitetot. Komoda je izrađena od visokokvalitetnih materijala u neodoljivojboji hrasta i pločom u sivoj boji. Zahvaljujući svojoj prelepoj kombinaciji boja, lako će se uklopiti u svaki enterijer. Komoda ima 2 vrata, fioku i jednu otvorenu policu koja vam pruža dodatni prostor za odlaganje vaših stvari.

TV komode za dnevnu sobu: Izdvajamo najbolje iz ponude

 

 

Ako su vam se dopali predloženi modeli, vreme je da vaša dnevna soba dobije malu promenu.

Borjana Božić

Vanit Janthra/gettyimages

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.