Dekoracija u dnevnom boravku: Dašak proleća

by | 6 aprila, 2023
Dekoracija u dnevnom boravku: Dašak proleća

Dašak proleća treba uneti u dom, a najlakši način da to učinite jeste dekoracija u dnevnom boravku. U nastavku pogledajte zanimljive novitete u prodavnicama. 

 

Dekoracija u dnevnom boravku: Osvežite ambijent novim detaljima

Proleće označava novi početak i buđenje prirode, a zajedno sa njom poželjno je napraviti male promene u domu. Iako ovaj period godine vezujemo za razna renoviranja i krupne radove, dovoljno je promeniti dekoraciju i već ćete biti svesvni novog ambijenta u domu.

 

Dekoracija u dnevnom boravku: GIR Store

Vista ćebe, brenda  Ferm Living možete pronaći u salonu nameštaja i dekoracije GIR Store u Beogradu.

Kroz apstrahovani pogled na našu planetu iz vazduha, ovu liniju mekanih pamučnih ćebića tapiserija karakteriše umentički izraz postignut specifičnom tehnikom tkanja. Pomoću ove tehnike, dobija se dvostrani patern, različito kolorisan na licu i naličju.

Dašak prirode sa Jysk vazom

Zaobljena forma i nežna nijansa ULF vaze je idealan izbor za vašu prolećnu dekoraciju. Možete je postaviti bilo gde, čak i u sporedan kutak, ali ona će privući pažnju.

Dekoracija u dnevnom boravku: Ikea

POLARTÅG navlaka za jastučić s cvetnom šarom od vodenih boja unosi umetnički osećaj u tvoju prostoriju. Pamučna tkanina je brušena, pa ima mekanu teksturu – slično nežnoj kori breskve.

 

Napravi pauzu i uživaj u trenutku uz nešto ukusno za piće iz GULDBARB šolja. One sve imaju jedinstveni ručno rađeni izgled mekih boja i mogu da se naslažu da izgledaju ukrasno na otvorenoj polici.

Unesi boju i sveži novi osećaj u svoj prostor bez obzira na to da li je on unutra ili napolju. Ovaj odvažni tepih KORSNING s razigranim prugama je izdržljiv i otporan na fleke, pa će zadržati svoj šarm i po kiši i po sucu.

Možeš ulepšati svoj dom umetničkim delima koja su odraz ličnog stila. BILD posteri su odlično rešenje kako biste uneli promenu tokom određene sezone. 

Ako su vam se dopali naši predlozi, potražite ove proizvode u predloženim radnjama.

 

Borjana Božić

KatarzynaBialasiewicz/gettyimages