IKEA SNIŽENJE: 10 stvari koje ne treba propustiti

by | July 14, 2023
IKEA SNIŽENJE: 10 stvari koje ne treba propustiti

Sniženje u Ikei predstavlja neverovatnu priliku da unesete svežinu i novitet u svoj dom bez da narušite vaš budžet.

Sa sniženjima koja su dostupna na širokom spektru proizvoda, imate priliku da pronađete sve što vam je potrebno za stvaranje savršenog ambijenta, bilo da je reč o opremanju dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje ili radne sobe.

IKEA sniženje: Neverovatna ponuda i povoljnosti

Ovo sniženje nije samo prilika da kupujete nameštaj i dekoraciju po povoljnim cenama, već je i prilika za istraživanje inspirativnih rešenja za uređenje prostora. Stručno osoblje je tu da vam pruži savete i ideje kako biste maksimalno iskoristili prostor i stvorili funkcionalno i estetski privlačno okruženje.

Romantičan balkon uz IKEA novitete

IKEA sniženje: Naš izbor

KVISTBRO sto za odlaganje je savršen za svaki kutak u domu, npr. kao stočić za kafu, noćni ili pomoćni stočić. Ova prozračna i stabilna lagana metalna korpa pruža dobar hvat za šake i omogućava lako podizanje i premeštanje stočića tamo gde ga želiš. Snažna metalna žica ima postojanu, stabilnu konstrukciju, i za praktičnu ploču stola, i za tvoje ruke kad podižeš sto. Praktična ručka olakšava podizanje ploče stočića, kao i stavljanje i vađenje onoga što odlažeš u korpi.

OLIVBLAD stalak za cveće ima police na različitim visinama, pa saksije možeš izložiti i njima uneti dinamiku u prostoriju. Stalak za cveće može se koristiti za izlaganje biljaka u kući ili napolju, na balkonu recimo, ili kao jedinstvena sobna pregrada.

ÄNGABODA je ogledalo koje može da se stavi skoro svuda u domu – samostalno ili zajedno s drugim lepim zidnim ukrasima. Zaobljeni uglovi stvaraju meki i elegantni utisak. Ogledalo na zidu pomaže da prostorija deluje dublje i dinamičnije. Može se koristiti bilo gde u domu – u kupatilu, hodniku ili spavaćoj sobi.

VAMDRUP ručno izrađen tepih od meke vune predstavlja omaž tradicionalnoj skandinavskoj Munkabälte mustri. Izrađeno u Indiji, u uređenim centrima za tkanje, s primerenim radnim uslovima i poštenom naknadom. Vuna je prirodno otporna na prljavštinu, a uz to i izdržljiva. Idealno za dnevnu sobu ili trpezariju, pošto ravno tkana površina olakšava izvlačenje stolica i usisavanje. Savršeno za sve vrste podnih obloga, čak i za one s grejanjem.

BONDHOLMEN četvorosedni set za obedovanje, dizajniran kao da je starinske ručne izrade.

Zahvaljujući okruglom obliku, sto predstavlja sjajno mesto za druženje jer pruža lep pogled na sve za njim okupljene. Stolica se može slagati, što ti pomaže da uštediš prostor. Izrađeno od visokokvalitetnog eukaliptusa uzgojenog u skladu s načelima održivosti. Troslojna površina u sivoj boji nameštaj čini dodatno izdržljivim za upotrebu spolja i uklapa ga u spoljno okruženje. Navlaka za jastučić ima vatiranu postavu koja poboljšava udobnost prilikom sedenja. Jastučić će uvek biti na mestu zahvaljujući tačkicama koje sprečavaju klizanje s donje strane.

Jednostavno možeš otresti vodu nakon lagane kiše jer je navlaka jastučića vodootporna. Boja jastučića duže ostaje sveža jer navlaka ne bledi. Navlaka jastučića laka je za održavanje jer se skida i pere u mašini. Plastične stope štite nameštaj ako dođe u kontakt s vlažnom površinom.

 


Borjana Božić

Ivan Nadaski/gettyimages