Otvaranje restorana “Kika opušteno”

by | August 5, 2013
Restoran Kika opušteno

Kika nameštaj na Bežanijskoj kosi od 12. avgusta, najavljuje u saradnji sa restoranom „OPUŠTENO“ na Adi Ciganliji, otvaranje svog restorana u kući čija je lokacija kao i do sada na 2. spratu prodajnog centra. Prve nedelje rada od ponedeljka do petka, sve posetioce restorana očekuje promo meni po jedinstvenoj ceni od 349 dinara koji uključuje glavno jelo, supu i salatu.

Novi vlasnik „KIKA OPUŠTENO“ restorana, najavio je meni koji je u velikom delu preuzet iz restorana na Adi Safari. Od ribljih specijaliteta do nacionalne kuhinje, svake nedelje očekuje vas veliki broj različitih jela. Takođe je svim posetiocima restorana omogućeno korišćenje usluge bežičnog interneta.

Ideja restorana je da i na Bežanijskoj kosi ponudimo najbolju kombinaciju jela i pića po fantastičnim cenama, kao i da omogućimo kupcima da u svakom trenutku uživaju u kupovini. U ponudi restorana je takođe i dečiji meni i organizovanje rođendanskih proslava u igraonici u okviru kikeizjava je vlasnika novootvorenog restorana.

Počev od septembra 2013, „kika opušteno restoran“ uvodi uslugu isporuke jela firmama u okruženju.

Restoran Kika opuštenoRestoran Kika opušteno

 


Tags: