Samsung Muse3 mikrotalasna pećnica – Najkreativnijom fotografijom do brže, zdravije i ekonomičnije pripreme hrane

by | January 1, 2014

Uz današnji brzi tempo života, postajemo sve svesniji koliko je važno hraniti se pravilno i zdravo, ali i koliko to može biti veliki izazov. Ukoliko uspemo u nastojanjima da nam ishrana bude u skladu sa preporukama stručnjaka, suočavamo se sa problemom kako da do ovakve ishrane dođemo brzom pripremom. Brza priprema, a ujedno zdrava i ukusna hrana u ovo doba godine, postaje još važnija. Dolazi nam vreme novogodišnjih i božićnih praznika, kada smo prinuđeni da, uz obaveze koje imamo, zdrave i ukusne obroke pripremamo što kraće.

Kako bi mnogim zaposlenim ženama, ali i muškarcima, olakšala svakodnenu pripremu hrane, kompanija Samsung Electronics posebnu pažnju posvetila je razvoju mikrotalasnih pećnica u kojima je moguće pripremiti hranljiv i ukusan obrok za što kraće vreme.

mikrotalasna

Samsung linija mikrotalasnih pećnica najnovije generacije, Samsung Muse3, omogućava korisnicima da obrok bude pripremljen i završen u samo nekoliko koraka. Uz to, ove najsavremenije mikrotalasne pećnice imaju keramičku unutrašnjost koja se lako održava, otporna je na grebanje, a pritom je antibakterijska. Ujedno, uz ovu mikrotalasnu pećnicu, korisnici imaju pet godina garancije, i to na keramičku unutrašnjost, koja je čak sedam puta otpornija od unutrašnjosti ostalih mikrotalasnih pećnica.

Samsung Muse 3 mikrotalasna pećnica ima 20 unapred podešenih režima za kuvanje pomoću kojih jelo od svežih namirnica može biti pripremljeno za samo nekoliko minuta. Zahvaljujući ovakvim funkcijama, rad u kuhinji je mnogo lakši i pruža mogućnost pripreme jela koja sadrže sve grupe namirnica. U njoj se mogu pripremati obroci sa svežim i sirovim namirnicama, što štedi vreme i napore mnogim porodicama. Zahvaljujući brojnim mogućnostima, na prazničnim trpezama mogu se naći sveže i brzo pripremljeno pileće meso, losos, pečena riba, brokoli, krompir, spanać ili šargarepa, makarone, đuveč, pasulj ili musaka.

Takođe, Muse3 mikrotalasna pećnica ima najnižu pasivnu potrošnju struje, jer čuva 40 odsto energije u stanju mirovanja.

Kako bi svojim korisnicima ulepšala predstojeće praznike, a ujedno pomogla oko brze pripreme hrane, omogućivši im da budu i ekonomični i štedljivi, kompanija Samsung pokloniće jednu Muse3 mikrotalasnu pećnicu autoru najkreativnije fotografije uređenja prazničnog stola.

Da biste učestvovali u ovoj akciji potrebno je da popunite formular OVDE i da do 2. januara do 11 časova pošaljete fotografiju svog za praznike posebno dekorisanog stola. Glasanje za najbolju fotografiju trajaće do 10. januara, kada će u 12 časova biti objavljen autor i pobednička fotografija.

Budite kreativni, prenesite nam duh praznika u vašem domu, kroz fotografiju nam pokažite koliko volite, osećate i živite za čarobne praznične trenutke i na kraju postanite vlasnik mikrotalasne Muse3 pećnice, uz koju će vam dnevna priprema hrane postati mnogo lakša i jednostavnija obaveza. Uz to, verujemo da će vam značiti činjenica da ne morate da brinete o bakterijama i čišćenju unutrašnosti mikrotalasne pećnice, jer keramička unutrašnost koja ima antibakterijsku zaštitu učiniće da budete i bezbrižni prilikom kuvanja.