Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu

by | September 6, 2013
Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu

Kompanija Samsung Electronics, vodeći svetski proizvođač u oblasti digitalnih medija i tehnologija konvergencije, predstavila je juče nove proizvoda na sajmu IFA 2013. u Berlinu. Upoznajte se sa GALAXY Note 3, najnovijim članom Note porodice, zatim GALAXY Gear – savršenim saputnikom koji Samsung GALAXY iskustvo još dublje integriše u vakodnevni život i GALAXY Note 10.1 tabletom, izdanje za 2014 – sa originalanim pristupom pronalaženju ravnoteže između produktivnosti, moćnih opcija za kreiranje i korišćenje sadržaja koji nudi jedan prenosiv tablet uređaj.

Samsung GALAXY Gear – kombinuje mogućnost povezivanja “pametnih” uređaja, tehnološke karakteristike specifično prilagođene korisniku i elegantan dizajn u jedinstvenom ekskluzivnom dodatku.

Samsung GALAXY Note 3 – daje novu dimenziju uživanja svakodnevnim zadacima i uvodi inovativne funkcije koje korisnicima pomažu da ispričaju svoju životnu priču.

GALAXY Note 10.1 – opremljen je WQXGA Super clear LCD tehnologijom (sa rezolucijom od 2560×1600) u neverovatnom ekranu od 10 inča, procesorom sa osam jezgara od 1,9 GHz (za verziju samo za 3G/WiFi) i 3 GB RAM-a, GALAXY Note 10.1 jasno dokazuje Samsungovu lidersku poziciju u inovacijama, na taj način što donosi vrhunsku produktivnost dok istovremeno ostaje izrazito tanak i lagan.

Pored novih gadžeta, kompanija Samsung Electronics predstavila je i “Premium kuću”, posebno dizajniran ekskluzivni izložbeni dom u kojem će posetioci moći da dožive vrhunsko kućno okruženje sa potpuno funkcionalnom kuhinjom, dnevnim boravkom i perionicom, dizajniranim i uređenim u bliskoj saradnji sa vodećim proizvođačima dizajniranog nameštaja, B&B Italia i Arclinea.

Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u BerlinuSamsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu Samsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u BerlinuSamsung predstavio inovativne gadžete na IFA sajmu u Berlinu


Tags: