Samsung predstavlja brojne novitete na CE&HA sajmu

by | 26 septembra, 2013
Dušan Milovanović Samsung na otvaranju CEHA sajma

Posetioci su već prvog dana mogli da uživaju u pravom kućnom okruženju, pogledaju i isprobaju brojne pametne uređaje, ali i premijerno vide UHD TV F9000, Note 3 i Galaxy Gear
Kompanija Samsung Electronics treći put zaredom učestvuje na sajmu računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata „CE&HA“, a ove godine do 29. septembra predstaviće brojne nove uređaje. U fokusu su pametni uređaji za domaćinstvo, novi usisivači iz serije VC3050, ali i noviteti UHD TV F9000, Galaxy Note 3 i Galaxy Gear nedavno predstavljeni na IFA sajmu u Berlinu.

Dušan Milovanović Samsung i Rasim Ljajić ministar

Kompanija Samsung Electronics svoja istraživanja posvećuje potrošačima, kreirajući proizvode koji ljudima unapređuju život, i čine ga jednostavnijim i lakšim. U potpunosti smo posvećeni željama i potrebama potrošača, te sa tim ciljem razvijamo smart koncept koji donosi veliku uštedu vremena i energije, ali i mogućnost da se istovremeno koristi veći broj međusobno povezanih uređaja. Na CE&HA sajmu predstavljamo brojne novitete iz svih kategorija, i ponosni smo na činjenicu da ovim još jednom potvrđujemo lidersku poziciju na tržištu“, rekao je Dušan Milovanović, rukovodilac odeljenja robe široke potrošnje u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung na CE&HA sajmu

Na oko 400 metara kvadratnih izložbenog prostora, tokom trajanja sajma, svi posetioci biće u prilici da dožive vrhunsko kućno okruženje koje uključuje potpuno funkcionalnu kuhinju, dnevni boravak, dečiju i radnu sobu, opremljene najnovijim Samsungovim ekološkim pametnim uređajima. Ove uređaje odlikuju brojne inovativne funkcije, ali i primenjene revolucionarne metode koje nude veliku uštedu na svim nivoima, ujedno brinući o zaštiti životne sredine. Potrošači će moći da vide mašinu za pranje veša sa eko bubble tehnologijom, frižidere sa no frost tehnologijom, kao i kuhinjsku ugradnu tehniku koja će olakšati svakodnevno funkcionisanje u kuhinji.

Samsung na CE&HA sajmu slika 2

Zainteresovani posetioci će moći i da isprobaju najnovije uređaje, uvere se u mnogobrojne mogućnosti pametnog Galaxy Gear-a, osete najbolji mogući vizuelni doživljaj sa Galaxy Note 3 i vide kako izgleda gledati program na revolucionarnom UHD televizoru serije F9000.

UHD TV F9000:

UHD F9000 predstavlja revoluciju u rezoluciji, koja omogućava da je svaki najsitniji vizuelni detalj precizno definisan, jasan i neverovatno živopisan. LED ploče proizvode čiste detalje, optimalne boje i kontraste; sve ovo dopunjava Quadmatic Picture Engine motor, koji adaptira izvor slike, eliminiše vizuelne smetnje, poboljšava nivo detalja i oštrinu slike pre nego što konačno poveća sliku.

Samsung na CE&HA sajmu slika 3

Galaxy Note 3:

Samsung GALAXY Note 3 opremljen je širim (5,7 inča) Super AMOLED ekranom sa full HD rezolucijom, koji je istovremeno ugrađen u tanji (8,3 mm) i lakši (168g) uređaj, sa snažnijom i dugotrajnijom baterijom (3.200 mAh). Uvedena su i značajna poboljšanja S Pen olovke. Ima zadnju kameru od 13 megapiksela sa funkcijom Smart Stabilization i LED blicem visokog CRI.

Galaxy Gear:

Ovaj pametni uređaj ima procesor od 800 MHz, ekran od 1,63 inča (41,4mm) Super AMOLED (320 x 320). GALAXY Gear kombinuje mogućnost povezivanja “pametnih” uređaja, tehnološke karakteristike specifično prilagođene korisniku i elegantan dizajn u jedinstvenom ekskluzivnom dodatku. On obaveštava korisnike o pristiglim porukama uz pomoć Smart Relay funkcija. Od funkcija se još ističu Memographer, Voice Memo, Auto Lock, Find my device, Media Controller, pedometar, štoperica, merač vremena sa alarmom.

Samsung na CE&HA sajmu slika 4

VC3050:

Ova serija usisivača ponudiće F500, F600 i F700 modele. Model F500 odlikuje jaka usisna snaga motora (450W) i pick-up četka koja prijanja uz pod, lako smetlište jednostavno za pražnjenje, UV četka za sterilizaciju koja hvata alargene i bakterije i steriliše ih snažnom ultraljubičastom lampom. Model F600 ima ekstremno jaku usisnu snagu motora (530W), zaštitni vazdušni jastuk, kao i antialergijsku higijensku mikro vreću za prašinu. F700 ima revolucionarni Motion Sync dizajn sa obrtnim telom odvojenim od točkova za lako kretanje i naglo skretanje, piramidalno savijene točkove za stabilnost kretanja, CyclonForce – jedinstvenu unutrašnju strukturu sa 14 komora koje kreiraju multi ciklonski system protoka vazduha, dok snažna centrifugalna sila odvaja čestice prašine i otpadaka iz vazduha i čuva ih da ne napuste komoru i tako sprečava filter od zapušenja


Tags: