Samsungov Food ShowCase frižider donosi novu funkcionalnost i nov doživljaj za celu porodicu

by | September 6, 2013
Samsungov Food ShowCase frižider

Berlin, 5. septembar 2013 – Kompanija Samsung Electronics najavila je svoj Food ShowCase frižider sa vertikalnom podelom (side-by-side) na sajmu IFA 2013. Njegov inovativni dizajn omogućava inteligentno razdvajanje zona u rashladnom delu frižidera – ShowCase komora za trenutan pristup često upotrebljavanim namirnicama i InnerCase komora za dugotrajno čuvanje potrebnih sastojaka.

Inovativni ShowCase i InnerCase dizajn čini organizovanje rasporeda hrane u frižideru lakim i zabavnim

Zahvaljujući ShowCase komori – koja je četiri puta veća od uobičajenog kućnog bara – korisnici će sada moći da čuvaju hranu, grickalice i pića koja će im biti lako dostupna. InnerCase komora namenjena je za veće i sveže sastojke, za duže periode čuvanja.

“Primetili smo, kada je reč o frižiderima, da među potrošačima raste tražnja za brzim pristupom namirnicama, bez previše utrošenog vremena u traženju dok su vrata frižidera otvorena” izjavio je BK Jun, predsednik i generalni direktor Divizije elektronskih uređaja široke potrošnje kompanije Samsung Electronics. “Samsung Food ShowCase frižider donosi savršeno rešenje za svakog člana porodice, spajajući istraživanja zasnovana na načinu života potrošača, inženjersko projektovanje i inovativni dizajn.”

ShowCase komora za često upotrebljavane namirnice

ShowCase komora, čija upotreba podrazumeva otvaranje samo spoljašnjih vrata frižidera, dizajnirana je tako da pojednostavi organizovanje rasporeda hrane i njeno uzimanje iz frižidera za svakog člana domaćinstva. Kada je otvore, korisnici mogu jednim pogledom da pronađu ono što žele. Korpe čiji raspored može da se menja odgovaraju različitim potrebama jednog domaćinstva, tako što u okviru ShowCase komore postoji šest korpi za specifične vrste hrane – korpa za sir, korpa za soseve, korpa za pića, korpa za grickalice, korpa za decu i korpa sa višestrukom funkcionalnošću.

• Zona kuvanja (gornji nivo) – korpa za sir i korpa za soseve
• Porodična zona (srednji nivo) – korpa za pića i korpa za grickalice
• Zona za decu (donji nivo) – korpa za decu i korpa sa višestrukom funkcionalnošću.

Korpa za decu, na primer, postavljena je na donjem nivou ShowCase komore, što omogućava lak pristup deci. Podela na zone omogućava korisnicima da delotvorno organizuju i lako pronađu namirnice. Uz to, korpa za grickalice i korpa za decu mogu lako da se izvade i postave direktno na sto, što dodatno povećava njihovu upotrebljivost. ShowCase se takođe odlikuje metalnim rashladnim vratima, koja efikasno zadržavaju ohlađeni vazduh unutar frižidera.

InnerCase komora za čuvanje hrane

InnerCase polica je dizajnirana za čuvanje namirnica kao što su povrće, voće, meso i slično. Za razliku od uobičajenih frižidera sa jednim rashladnim sistemom koji opslužuje i frižider i zamrzivač, Samsungov inovativni Twin Cooling Plus® sistem razdvaja protok vazduha kroz frižider i zamrzivač, čime omogućava preciznu kontrolu temperature i poboljšava učinak hlađenja. Zona frižidera čuva voće i povrće svežim kroz duži period. Zamrzivač smanjuje trajna oštećenja od promrzlina, čime čuva kvalitet zamrznute hrane.

Samsung Space Max za efikasno razdvajanje

Samsungova Space Max tehnologija je tehnika izolacije koja omogućava da zidovi frižidera budu tanji, bez da to utiče na ukupne dimenzije uređaja. Stoga Food ShowCase nudi veći kapacitet u unutrašnjosti frižidera, uz istovremeno zadržavanje istih spoljašnjih dimenzija.

Moderan dizajn za moderan način života

Novi Food ShowCase frižider sa vertikalnom podelom opremljen je elegantnim metalnim vratima, koja su nasledila Samsungovu filozofiju “bezvremenog dizajna”, čime podražavaju moderninačin život današnjih porodica.

Food ShowCase koji radi pametno

Samsungov superiorni digitalni invertni kompresor poboljšava energetsku efikasnost i učinak hlađenja, na taj način što automatski bira brzinu (u RPM), između pet opcija, u zavisnosti od zahteva za hlađenjem. Bez obzira da li je reč o čestom otvaranju vrata, tanjiru sa vrućom hranom ili promenama u spoljašnjoj temperaturi, kompresor brzo reaguje i obezbeđuje dovod hladnog vazduha, ili ga usporava da bi smanjio nepotrebno trošenje električne energije. Uz to, Samsungov kompresor noću radi u režimu rada koji proizvodi manje buke.

*Napomena:Sve informacije zasnovane su na fabričkim specifikacijama. Specifikacije dizajna proizvoda i boja podležu promenma bez prethodnog obaveštenja i mogu se razlikovati od onih koji su prikazani na slici. Dostupnost servisa u garantnom roku i vreme njihovog odgovora mogu da se razlikuju od zemlje do zemlje i takođe mogu da podležu zahtevima registracije u zemlji u kojoj je proizvod kupljen.

[textblock style=”6″]O Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd, koji se nalazi na vodećem položaju u svetu u oblasti tehnologije, otvara nove mogućnosti za ljude širom sveta. Neumornom inovacijom i otkrićima, mi transformišemo svet televizora, pametnih telefona, ličnih računara, štampača, foto aparata i kamera, kućnih uređaja, LTE sistema, medicinskih uređaja, poluprovodnika i rešenja koja koriste LED tehnologiju. Zapošljavamo 270.000 ljudi u 79 zemalja, uz godišnju prodaju koja prevazilazi 187,8 milijardi američkih dolara. Da biste saznali više, molimo vas da posetite www.samsung.com.[/textblock]

 


Tags: