Sniženje koje ste čekali: Mašine za pranje i sušenje veša po posebnim cenama

by | 20 aprila, 2023
Sniženje koje ste čekali: Mašine za pranje i sušenje veša po posebnim cenama

Mašine za pranje i sušenje veša su mnogo više od kućnih aparata koje svakodnevno koristimo – one su pravi saveznici koji nam čine život lakšim!

Upravo iz ovih razloga je bitno da odaberete mašinu koja je spoj vrhunske tehnologije i modernog dizajna, temeljno čisti veš i čuva vas od alergena i neprijatnih mirisa. Pored toga, prilikom izbora vodite računa i o tome kakvi su uslovi osiguranja aparata i garancije.

Gorenje mašine za pranje i sušenje veša su pravi izbor jer koriste naprednu tehnologiju, koja vam značajno olakšava život i čini da imate više vremena za sebe. Pored toga, njihov veliki kapacitet osigurava da će pokriti sve potrebe u vašem domaćinstvu, tako da ćete moći da uživate u stvarima koje najviše volite.

Zato vam predstavljamo specijalnu ponudu Gorenje mašina za pranje i sušenje veša po
odličnim cenama koja traje do 26.04.2023.

 
Savršeno čista odeća

Ove inovativne mašine za pranje i sušenje veša napravljene su tako da posao obave na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način, dok istovremeno uklanjaju do 99,9 odsto bakterija sa odeće. Zahvaljujući programu ExtraHygiene koji uklanja bakterije i gljivice iz vašeg rublja uz pomoć pare i pranja na visokoj temperaturi, vaša odeća će biti besprekorno čista, bez naslaga mikroba i neugodnih mirisa.

Mašine za pranje veša iz specijalne ponude imaju inverter motore koji su poznati po svojoj efikasnosti. Oni su dizajnirani tako da omoguće dugovečnost mašine, dok istovremeno štede električnu energiju sa svakim pranjem. Dodatno, Gorenje omogućava i do 10 godina garancije na inverter motor uz registraciju na vebsajtu ili putem Hisense Gorenje Club aplikacije. Potrebno je da se registrujete najkasnije 60 dana od datuma kupovine proizvoda koji stoji na fiskalnom računu.

Pored toga, na specijalnoj akciji nalaze se i mašine za sušenje veša. One takođe imaju inverter motore, kao i programe za sušenje koji garantuju da će veš koji sušite bitimirišljav, mekan, a peglanje gotovo neće ni biti potrebno.

Brend Gorenje već 73 godine predano radi da bude vaš glavni saveznik u kući. Bez obzira na to za koji model se odlučite, budite sigurni da nećete pogrešiti. Naši životi su dovoljno komplikovani, a pranje veša ne mora da bude!

Borjana Božić

promo

Tags: