Bežični zvučnici za mobilne uređaje

by | October 26, 2015

Samsung Electronics donosi tri noviteta u svojoj Wireless Audio 360 seriji bežičnih zvučnika – modele R5, R3 i R1. Ovi omnidirekcioni zvučnici mogu da se pohvale novim ugrađenim korisničkim interfejsom “dodirni-i-prevuci” (tap-and-swipe) i unapređenom Multiroom aplikacijom za pametne telefone, tablete i satove.

Modeli R5, R3 i R1 imaju čist i jasan zvuk, a detaljni tonovi srednjeg opsega mogu da ispune bilo koji prostor zahvaljujući zaštićenoj tehnologiji prstenaste zvučne kutije. Takođe, odlikuju se novim opcijama za fizičku kontrolu zvučnika. Potrošači sada mogu da pojačaju ili smanje zvuk, puste ili pauziraju reprodukciju ili odaberu drugačiji izvor muzike, dodirom, brzim pritiskom ili prelaskom prsta preko vrha zvučnika.

Povezuju se sa unapređenom aplikacijom Multiroom za telefone i tablete sa android i iOS operativnim sistemima, čime omogućavaju veoma jednostavno deljenje muzike između svih uređaja povezanih na bežičnu mrežu u svakom kutku doma. Ova aplikacija omogućava korisnicima da lako pronađu i odaberu muziku i da kreiraju spisak pesama, sve sa jednog ekrana.

Unapređena aplikacija Multiroom sada radi i sa Samsung Gear uređajem, a moći će da se koristi i sa novim pametnim satovima ove kompanije čiji se izlazak na tržište očekuje, zahvaljujući korisničkom interfejsu koji za rad ne zahteva pametni telefon.

Izvor: Novosti.rs