Počinje prodaja Samsung Galaxy S6 i S6 Edge u Srbiji

by | 15 aprila, 2015

Prodaja najnovijih uređaja kompanije Samsung, Galaxy S6 i S6 Edge u Srbiji počinje u petak, 17. aprila od 17 časova, kod svih operatora i u specijalizovanoj Samsung Brand radnji u Šoping centru Ušće.

Početak prodaje u Šoping centru Ušće biće obeležen zanimljivom nagradnom igrom, a najbolji takmičar biće nagrađen upravo Samsung Galaxy S6 smart telefonom. Kako bi osvojili vrednu nagradu, učesnici u ovoj aktivaciji moraće da uđu u Samsung Galaxy kocku i uspešno, u što kraćem vremenskom roku, reše tri zadatka usko vezana za najvažnije funkcije Galaxy S6 uređaja.

SM-G925F_026_Combination-1_Green_Emerald

Uređaji će od 24. aprila biti dostupni i u maloprodajnim objektima širom Srbije, po preporučenim cenama od 109.999 dinara za Galaxy S6, odnosno 129.999 dinara za Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 i S6 Edge donose novine u oblasti dizajna, izrade i performansi, dok model S6 Edge ima prvi displej na svetu zakrivljen sa obe strane. Uređaji su napravljeni od metala i trenutno najotpornijeg stakla, Corning® Gorilla Glass® 4, i imaju moćne funkcije. Oba modela telefona dolaze sa primarnom kamerom od 16MP i prednjom kamerom od 5MP, imaju Quad HD Super AMOLED ekran od 5.1 inča i ugrađenu tehnologiju za bežično punjenje sa WPC i PMA sertifikatima. Poseduju i neverovatno brzo punjenje preko kabla, dajući oko 4 sata korišćenja posle samo 10 minuta punjenja.

O kompaniji Samsung

Kompanija Samsung Electronics Ltd. inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose promene, redefinišući svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, kamera, digitalnih uređaja, štampača, medicinske opreme, mrežnih sistema i poluprovodnika. Takođe smo lideri u prostoru Interneta stvari putem naših inicijativa Digitalno zdravlje i Pametan dom, između ostalog. Zapošljavamo 307.000 u 84 države. Da otkrijete više posetite naš zvanični sajt www.samsung.com i naš zvanični blog na global.samsungtomorrow.com.


Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.