Dizajn modernih spavaćih soba

by | 19 avgusta, 2013
Moderna spavaća soba

Savremeni i moderni dizajn firme Neopolis razume potrebu kombinovanja karaktera, funkcionalnosti i relaksacije, kako bi se stvorila prijatna spavaća soba.

Korišćenjem ljubičaste boje i boje hladne lavande unosi se uglađenost u sobu. Delikatne šare na zidu i ormarima povećavaju osećaj mirnoće. Skriveno svetlo osvetljava moderne oblike na plafonu i daje meki sjaj.

Moderna spavaća soba Moderna spavaća soba

Hladne nijanse plave boje pobuđuju mirnoću, čemu još doprinose i blagi duh prigušenih tonova kreveta. Boje su spojene u mekom sjaju draperija koje su suprotne od teksture zida, što dodaje dubinu i dimenziju iluzije proširenog prostora.

Moderna spavaća soba Moderna spavaća soba

Od duboke ugljeno sive do čelično sive, sofisticirani sivi tonovi koji su korišćeni u ovim sobama potpuno odgovaraju tečnim bezgraničnim linijama, svežim klasičnim detaljima i modernim geometrijskim oblicima dekora, nameštaja i arhitektonskih detalja.

Moderna spavaća soba Moderna spavaća soba

Neutralni tonovi u sobama utiču odlično u stvaranju različitih stepena topline. Ponovo, uzglavlje je fokusna tačka koja je dobro odabrana i dobro postavljena. Pažljivo odabrana kulturna umetnina stvara željeni, veoma različit, efekat u svakoj sobi: prava maska iznad modernog uzglavlja, čisto uramljeni pasteli smiruju spiralni zidni dekor.

Moderna spavaća soba Moderna spavaća soba

Izvor: stylisheve.com

 
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.