Udoban krevet
23.01.2014 Spavaća soba

Dobar krevet za miran san

Da li noću nemirno spavate i često se okrećete, da li se ujutru budite sa bolom u leđima? Vreme je da zamenite svoj stari krevet sa Como krevetom koje proizvodi Alfemo.

Ovo je božanstven krevet koji je napravljen od veoma kvalitetnih materijala i po poslednjim tehnologijama proizvodnih procesa, a obezbediće vam siguran san u apsolutnom komforu.

Udobnost Como kreveta

Zavolećete njegov moderan stil koji je jednostavan ali luksuzan.

Como krevet ima uzglavlje od kože koja je korišćena i za tapaciranje podedinih delova. Ima škrinju kao fioka koja ima delove za posebne dodatke. Uzglavlje je spojeno sa drvenim panelom koji sadrži ovu škrinju sa fiokama kao i nekoliko polica.

Komoda sa fijokama

Fioke su opremljene posebnim sistemom koji obezbeđuje glatko zatvaranje. Imaju veliki kapacitet za skladištenje i u njih možete da sklonite sve svoje stvari. Takođe na vrhu imaju ravnu površinu na koju možete staviti slike, cveće, knjige ili naočare. Male police sa strane kreveta pružaju eksta mesto za odlaganje pogotovo ako ste kolekcionar.

Većina nas provodi jednu trećinu života u spavanju pa je samim tim krevet taj koji odlučuje kako ćemo se probuditi ujutru. Dobar krevet vam pruža mirnu noć i obezbeđuje da se probudite veseli i čili.

Uzglavlje kreveta

Pošto noć odlučuje koliko ćemo biti produktivni u toku dana, veoma je važno da imamo pravi krevet. Como krevet je savršena kombinacija stila i funkcionalnosti i daje najbolje iz oba sveta. On je sve što vam je potrebno da bi bili produktivniji i bolje raspoloženi.

Izvor: furniturefashion.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije