Efektna blistavobela spavaća soba

by | November 15, 2013
Bela spavaća soba

Iako snežnobela spavaća soba izgleda sveže, uredno i čisto, mnogi su skeptični kada je reč o sasvim belom dekoru, želeći da izbegnu jednoličnost.

To ne treba da vas brine, jer spavaćoj sobi uvek možete dodati nešto boje pomoću nekoliko vešto odabranih dekorativnih detalja.

Fotografije, satovi i umetnine na zidu u kombinaciji sa belim nameštajem učiniće dekor vaše spavaće sobe efektnim i neodoljivim.

Članak se nastavlja posle reklama

Romantičan dekor Slike da razbiju jednoličnost

Štaviše, zbog svoje jednostavnosti i ljupkosti, spavaće sobe sa belim dekorom veoma su moderne u poslednje vreme, a zidovi okrečeni u belo ili sa belim tapetama samo će naglasiti sve detalje.

Jednostavna bela soba

Članak se nastavlja posle reklama

Pored toga, jednobojni beli dekor je veoma praktično rešenje, jer omogućava uštedu novca i pruža mogućnosti za mnoštvo efektnih kombinacija jednostavnim dodavanjem dekorativnih predmeta, koji će se bez problema uklopiti u dekor.

Jednobojni beli dekor

Članak se nastavlja posle reklama

Ako vas i dalje brine da bi vašoj čistobeloj spavaćoj sobi moglo nedostajati raznovrsnosti, imajte na umu da njenom dekoru lako možete dodati razne šarene sitnice koje će „razbiti“ jednoličnost, kao i da zidove uvek možete prekrečiti u neku drugu boju ili na njih zalepiti šarene tapete.

Sveže, uredno i čisto

Članak se nastavlja posle reklama

Izvor: amazinginteriordesign.com


Tags: