Efektne crvene spavaće sobe

by | 7 novembra, 2013
Crvena soba

Crvena se smatra bojom strasti, životne energije, čak opasnosti. Nesporno, ona je najuočljivija i najživlja od svih boja, a mogućnost upotrebe crvene je bezgranična.

Bez obzira na to da li je reč o modi ili dekoru enterijera, crvena je uvek omiljena, pa se tako uspešno može primeniti i u prostoru kakav je spavaća soba.

Ukoliko i vi smatrate crvenu bojom strasti i ljubavi, onda je upravo ona savršena za vašu spavaću sobu.

Pariska firma Coudamy Design pojmu dizajna dala je značenje estetske raznovrsnosti. Crveno-beli krevet u spavaćoj sobi, koju su osmislili kreativci iz pomenute firme, uklopljen je sa policama čineći sa njima jedinstvenu celinu. Ovaj krevet koji štedi prostor savršen je, recimo, za dečju sobu.

Krevet sa policama

U spavaćoj sobi italijanske kompanije Bonaldo iskombinovan je tradicionalni italijanski stil sa modernim, savremenim trendovima.

Tradicionalni italijanski stil

Pelepa crvena spavaća soba iz studija Hulsta izrađena je od mekog drveta, dok je samo nekoliko detalja u njoj crvene boje: tepih, jastuci i ćebe.

Soba od mekog drveta

Enterijer crvene spavaće sobe jednostavnih, čistih linija, koju je takođe dizajnirao ZigShot82, odlikuje se primesama azijskog stila, koji je naglašen printovima na krevetu i garderoberu.

Sa primesama azijskog stila

U ovoj ultramodernoj crveno-beloj spavaćoj sobi iz San Samuela ističu se tamni zidni paneli od drveta koji se odlično slažu sa podom. Na zidu je horizontalno postavljena crvena široka traka sa belim šarama, koja prostor čini otvorenijim.

Ultramoderna crveno-bela spavaća soba

Dizajn ove neobične crveno-bele spavaće sobe obiluje izrezanim detaljima u obliku srca, i zato je ona savršena za devojčice.

Sa detaljima u obliku srca

Izvor: home-designing.com
Tags:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.