Moderne spavaće sobe za sve ljubitelje monohomatskog stila

by | September 22, 2022

Odabir boja u domu ne bi trebalo da bude nešto od čega strahujete i pitate se da li ćete pogrešiti ako kupite nameštaj u određenoj boji. Sa monohromatskim stilom u uređenju enterijera ne možete pogrešiti, jer on čini da ambijent bude istovremeno skladan i moderan. Osim toga, dodavanjem supnilnog koloritnog kontrasta, oživećete dizajn u prostoru.

Kod primene monohromatskog trenda u domu važno je samo da uspostavite balans. Bilo da se radi o uređenju spavaće sobe ili neke druge prostorije, ili je u pitanju veći ili manji prostor, sa sivom se ne može pogrešiti. Siva je super popularan izbor u poslednjih nekoliko godina zbog modernog izgleda koji daje. Zato je jedan od načina za postizanje monohormatskog izgleda dodavanje baš sive u tonovima koji bi ujedno učinili sobu prijatnijom, modernijom, ali istakli i sve njene posebne elemente.

Baš takvi detalji profilišu spavaću sobu VARADERO. Svi elementi iz kolekcije spavaće sobe VARADERO se mogu kombinovati po želji i ličnim potrebama, a jedna od takvih kombinacija je kreirana u stilu privlačnijem mlađoj populaciji. Idealna soba za mlade sadrži elemente koji ističu moderan stil i u isto vreme praktičnost.

Članak se nastavlja posle reklama

Krevet VARADERO 90 može biti centralni komad ambijenta, uz koji će se odlično uklopiti noćni ormarić VARADERO 2NO1F, kao i ormar VARADERO 3K1OKomoda VARADERO 3F sa tri fioke praktična je za odlaganje manjih komada garderobe ili neke druge lične stvari, a odlično će se uklopiti kao deo ovog ambijenta, ukoliko imate dovoljno prostora.

Nameštaj dizajniran u kombinaciji belog i beton dekora predstavlja idealnu kombinaciju za sve ljubitelje monohromatskog stila ili hladnijih tonova. Detalj za isticanje su crne ručice, koje uz beton dekor čine enterijer ovakve sobe upotpunjenim i elementima industrijskog stila, jednog od popularnijih kod mlađe populacije.

Članak se nastavlja posle reklama

Slična kombinacija boja i dekora, gde su kombinovani beli i grafit sivi dekor, primenjena je u sobi VARADERO sa bračnim krevetom VARADERO 160. Uz ovaj ambijent savršeno idu i ormar VARADERO 4K2F1O, kao i komoda VARADERO 3K1F, a noćni ormarić VARADERO NO2F postavite pored kreveta, da vam sve sitnice budu pri ruci. Kao dekoraciju možete postaviti slike, tepihe i dodatne elemente u sličnim tonovima, a možete se odlučiti i za toplije tonove, ukoliko želite bar malo da utoplite odabranu hladnu notu monohromatskog stila.

Članak se nastavlja posle reklama

Za sve ljubitelje toplijih tonova, takođe postoji rešenje u okviru kolekcije spavaćih soba VARADERO. Elementi VARADERO izrađeni u kombinaciji dekora artisan hrasta i crne, uz crne ručice na frontovima i crna tapacirana uzglavlja na krevetima, posebno su privlačni za ljubitelje tople rustike, a što je još jedan primer kontrasta za naglašavanje enterijera.

Kao i kod prethodne monohromatske kombinacije, kod artisan dekora takođe postoji opcija ležaja i manjih i većih dimenzija, pa se možete odlučiti između kreveta VARADERO PLUS 90 za jednu osobu, ili bračnog kreveta VARADERO 160.

Članak se nastavlja posle reklama

Sama kolekcija je u okvirima minimalističkih karakteristika, a elemente ove spavaće sobe odlikuju pravilne dizajnerske linije. Kao sjajno estetsko rešenje dizajneri enterijera Forma Ideale predlažu ormar VARADERO 3K1F1O, koji je istovremeno veoma praktičan, jer poseduje veoma funkcionalan upotrebni prostor sa sistemom polica, kao i deo sa garderobnom šipkom i policom iznad nje. Komoda VARADERO 3F je takođe veoma funkcionalna i može poslužiti za odlaganje brojnih stvari, a efekat isticanja daju pojedini frontovi koju su naglašeni kontrastnom površinom i crnim ručicama, što je idealno rešenje za jedan sveden, prefinjen i moderan mladalački kutak.

Svaka od kombinacija dekora spavaće sobe VARADERO je odličan izbor za ambijent, zavisi samo od ličnih preferencija za koji dekor ćete se odlučiti. Kombinacijom elemenata postići ćete moderan monohromatski izgled enterijera, u kome ćete potpuno uživati.

Članak se nastavlja posle reklama