Spavaća soba zelena
15.06.2018 Spavaća soba

Odaberite najbolji krevet

Pri kupovini kreveta poželjno bi bilo da odaberete onaj koji ima uzglavlje naslonjeno uza zid.

Kada odaberete odgovarajuću visinu, okvir kreveta, uzglavlje i uznožje, te odlučite da li će u krevetu biti i metalnih delova ili će sav biti od drveta – pažnju posvetite odabiru madraca. Tek kada pronađete idealan krevet, rešavajte ostale dileme, na primer, tip poda.

Saveti za kupovinu kreveta

Kada birate krevet obratite pažnju i kako se održava. Pored drvenih i metalnih konstrukcija izbor može biti i krevet presvučen eko kožom ili štofom koji se skida. Ako krevet zadovoljava sve vaše kriterijume osim visine, to je problem koji se rešava ugradnjom kutije za odlaganje stvari – što nikada nije na odmet! Ako želite otmenost, postići ćete je plakarom sa dvoja ili troja kliznih vrata, čija se ispuna sastoji od kombinacije farbanog stakla i ogledala. Dodatna elegancija postiže se noćnim stočićem i komodom bez ručkica.

POGLEDAJTE I… Krevet koji nestaje

Spavaća soba orah
Uzglavlje kreveta može se smestiti ispred prozorskog okna velikih razmera. Čitava soba urađena je u sivim nijansama sa primesom toplih drvenih tonova i boje oraha. Od najsvetlije boje patosa do metalik sivih plakara sa dvoja vrata soba izgleda mladalački, savršeno za mlade, urbane i zaposlene, koji će tu tražiti mesto za popodnevni odmor i čitanje. Svi delovi sobe prošarani su drvenim umecima, koji sjajno oplemenjuju hladnu celinu. Ispod kreveta nalazi se manja fioka za odlaganje stvari.

SLIČNE TEKSTOVE NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

još iz kategorije