Sofisticirane Vivaldi komode

by | January 19, 2014
Vivaldi komode

Komoda se može koristiti za veliki broj stvari, u nju možete skladištiti odeću, igračke, dragocenosti ili stvari koje često koristite. Kada birate komodu obraćate pažnju na mnoge detalje, a ukoliko tražite komodu koja će se uklopiti u svaki prostor možete odabrati komodu Vivaldi kompanije Cantori.

Sofisticirane Vivaldi komode

Ovaj elegantni i sofisticirani komad je odličan i kao noćni ormarić na koji će te staviti knjigu, naočare ili bila šta što vam je potrebno u toku noći.

Vivaldi dolazi u dve varijante sa velikim ili malim fiokama i odličan je koji će biti zapažen u spavaćoj sobi i činići je urednom.

Sofisticirane Vivaldi komode slika2

Neuobičajeno je naći komodu koja će dugo trajati, istrpeti svako otvaranje i zatvaranje, ali Vivaldi komoda je upravo takva. Njenje glatke klizne fioke imaju jednostavne čiste linije, čineći da ona ima minimalistički izgled.

sofisticirane-Vivaldi-komode-slika3

Nogice su od masivnog drveta i ručno su ukrašene što svaku čini jedinstvenom. Njene meke nijanse daju toplinu i dubinu spavaćoj sobi, kao i svakom drugom enterijeru ova komoda će dati dašak elegancije i gracioznosti.

Izvor: furniturefashion.com

Tags: