Spoj visoke mode i funkcionalnosti

by | 3 jula, 2018
Spoj visoke mode i funkcionalnosti

Ako ste se uselili u novi dom ili pak želite da preuredite staru spavaću sobu, potreban vam je nameštaj koji će istaći dizajn vaše sobe. Ellelle krevet firme Falegnami je komad nameštaja koji se ističe i koji će učiniti vašu sobu spektakularnom.

On se razmeće modernim stilom i odiše udobnošću. Ellelle postiže savršenu ravnotežu između praktične funkcionalnosti i moderne estetike. Njegovo prisustvo se oseća u svakoj spavaćoj sobi zahvaljujući pametnoj silueti i čistim linijama.

Spoj visoke mode i funkcionalnosti slika2

Dostupan je u neutralnim bojama kao što su krem, boja abonosa, mleka i gline. Ove boje odgovaraju širokom izboru različitih vrsta dizajna i odlično se slažu sa različitim ukusima i željama.

Ellelle krevet je savršen spoj visoke mode i funkcionalnosti. Njegov pun tapacirung od kože sa jednostavnim šavovima daje čistu sofisticiranost bilo kojoj spavaćoj sobi, a prostor za odlaganje je samo bonus.

Spoj visoke mode i funkcionalnosti slika3

Stavite belu posteljinu kako bi istakli uzglavnje ili dodajte različite jastuke u boji kako bi pojačali opšti utisak koji odaje krevet.

Izvor: furniturefashion.com

 

SLIČNE TEKSTOVE NAĆI ĆETE U NOVOM BROJU MAGAZINA BRAVACASA!

PRATITE NAS I NA FACEBOOKU: bravacasa.rs


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.