Uzglavlje kao mesto za odlaganje stvari

by | 7 marta, 2014
Uzglavlje kao mesto za odlaganje stvari

Kada se radi o odlaganju različitih stvari uvek je bolje smisliti neko pametno rešenje i sakriti stvari u prostoru čime dobijamo izgled praznog prostora nego unositi suvišni nameštaj u sobu.

Odlaganje stvari u uzglavlje je odlična ideja. Većina kreveta ima uzglavlje, a ako vaš nema, vreme je da nabavite jedan, jer ćete sigurno pronaći neke stvari koje bi mogli da sklonite u njega. Šta zapravo znači skladište u uzglavlju. To znači da ćete čuvati stvari ili u samom uzglavlju ili na njemu, ili ćete preraditi uzglavlje tako da u njemu imate prostor za odlaganje.

Uzglavlje kao mesto za odlaganje stvari slika2

Oni koji vole da čitaju pre spavanja sigurno znaju šta znači imati uzglavlje na kojem možete odložiti knjigu, naočare, čašu vode. Ono takođe može da posluži i za odlaganje zimskih prekrivača ili letnjih, viška posteljine ili neki jastuk.

Uzglavlje kao mesto za odlaganje stvari slika3

Uzglavlje može da ima police na koje možete skloniti ali i prikazati neke stvari, kao što su alarm, telefon, lampa, knjiga i druge stvari. Uzglavlje se može uraditi i kao zatvoreni odeljak u kojem ćete skloniti lične stvari.

Uzglavlje kao mesto za odlaganje stvari slika4 Uzglavlje kao mesto za odlaganje stvari slika5

Ove police i odeljci ne moraju samo da se nalaze iznad uzglavlja, oni mogu da se montiraju i pored kreveta ili čak preko celog zida, ako vam prostor to dozvoljava.

Izvor: homedit.com
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.