Žuto-siva posteljina za savršenu spavaću sobu

by | February 17, 2014
Žuto-siva posteljina

Kompleti posteljine su važan detalj u spavaćoj sobi budući da ta prostorija nije više samo deo kuće namenjen za spavanje, već predstavlja svojevrsno svetilište, mesto za relaksaciju nakon dugog i napornog radnog dana.

Zbog toga je sjajno kada posedujete dobro dizajniranu i ukusno uređenu spavaću sobu sa savršenim kompletima posteljine, poput ovih u žutoj i sivoj boji.

Trendi posteljina Sivo-žuta kombinacija

Nije tako jednostavno izabrati odgovarajuću posteljinu. Zapravo, biće vam potrebno mnogo vremena samo da pronađete onu koja će se savršeno uklopiti sa krevetom i ostatkom dekora.

Pri tome morate uzeti u obzir nekoliko stvari pre nego što krenete u prodavnicu. Istina, najbitniji je dezen, ali ne treba zanemariti ni boju posteljine.

Žuta posteljina Cvetni dezen

Na raspolaganju su vam mnoštvo boja i raznolike teme, ali kada tražite savršenu kombinaciju za posteljinu, žuta i siva trebalo bi da se nađu na vrhu liste.

Kombinacije te dve boje zaista su neverovatne. Dok siva ublažava atmosferu pružajući mogućnost za raznovrsnost, blistava žuta boja obasjava prostor.

Posteljina sa dezenom Siva posteljina

Ukoliko želite koloritnu spavaću sobu, potrebno je da napravite odgovarajući izbor posteljine u žuto-sivoj kombinaciji boja. To je savršeno rešenje za sve one koji žele više svetlosti i intenzivnije tonove u svojoj spavaćoj sobi.

Izvor: fortikur.com