Najbolje boje za kućnu kancelariju – izbor dizajnera za 2023!

by | January 10, 2023
boje za kućnu kancelariju za 2023

Ukoliko se upravo pripremate za renoviranje  svoje kućne kancelarije ili prvi put pravite radnu sobu – ove boje su trendovi u 2023.  I ne samo da su u trendu: ove boje su dizajnirane tako da ne odvlače pažnju i da podstiču energiju i koncentraciju što ih čini idealnim izborom za radni prostor.

Nekada – znate, pre marta 2020. – kućna kancelarija je bila retkost – pogodnost za one koji su posao odnosili kući i to često. Svi mi smo zavisili od sedišta kompanije, obližnje kancelarije. Danas, broju ljudi koji rade od kuće, bilo povremeno, bilo stalno – povećao se za 30 odsto. Za mnoge od nas, kućna kancelarija je postala neophodnost.

Nova godina je savršen izgovor da opremite svoj kućni radni prostor. Prva je odluka, naravno – boja! Odabir prave nijanse za vašu kancelariju je velika odluka. Poželećete da pronađete nijansu koja ne samo da može da izazove inspiraciju tokom zatišja kreativnosti i da stvori umirujuću atmosferu, već i onu u koju možete dabuljite tokom svog rada od 9 do 5. Srećom, potraga je završena – ovo su trendi boje za kućnu kancelariju u 2023!

 

Najbolje boje za kućnu kancelariju

 

Boja mastila

Ovo je jedna od retkih boja koje su tamne, a koje ne stavraju pritisak niti opterećuju prostor, smatra se neutralnom. Ipak, ako želite prijatnu kancelariju neophodni su vam svetli detalji koji razbijaju ovu tamnu nijansu.

 

Tamno zelena

Ova boja uspeva da bude topla, umirujuća i uzemljena sve u jednom trenutku, što stvara optimalnu atmosferu za rad kod kuće. Uprkos tome što je zelena nijansa, ostavlja utisak neutralne boje, a pritom izaziva interesovanje i dodaje dubinu.

 

Losos – smeđa

Bogata nijansa pruža toplu i ugodnu atmosferu za prostor u kojem provodite mnogo sati svakog dana. Takođe, ona je odlična pozadina za većinu nijansi drveta, belu, kao i sve neutralne boje.

 

Svetlo siva

Je idelana opcija za sve kojima je bela suviše monotona, a žele isti utisak. Omogućava da tapacirung i nameštaj zablistaju kada klijenti žude da iskoriste šarene boje – u toj situaciji obavezno probajte sivu pozadinu.

 

Boja šljive

Ali u specifičnom trenutku, kada još nije sasvim sazrela i na njoj je većina ružičastih tonova – ova nijansa već je proglašena jednom od najtraženijih u 2023.


FollowTheFlow/GettyImagesPlus