Novo iskustvo tuširanja: impresivna kupatila

by | 3 februara, 2023
Novo iskustvo tuširanja: impresivna kupatila

U svetu koji od nas zahteva više, za mnoge ljude kupatilo prevazilazi samo potrebe higijene. To je mesto gde možete ukrasti dodatni minut mira i relaksacije, pa u skladu sa tim viđamo impresivna kupatila koja nam privlače pažnju. 

 

Tuširanje kao dnevna rutina može dobiti novi oblik koji će ujedno delovati relaksirajuće na telo i psihu, a istovremeno pružiti mali beg od svakodnevnih problema i obaveza. Sve više smo u prilici da vidimo impresivno dizajnirana kupatila, jer se pogled na ovu prostoriju veoma promenio. To više nije ni malo zanemarljiva funkcija u stanu ili kući.

 

Impresivna kupatila: izgled koji se ističe

Razmišljanje o zidnim oblogama, bojama pločica ili različitim teksturama u tuš kabini je prvi korak prilikom kreiranja dizajna ove prostorije. Različiti obrasci i materijali mogu učiniti vaše kupatilo jedinstvenim, a ako budete pratili lični osećaj, ne postoji mogućnost greške.

 

Novo iskustvo tuširanja: integracija sa prirodom

Prednosti biofilije su već naučno dokazane. Biljke i drugi prirodni elementi pružaju nam osećaj blagostanja, spokoja, zdravlja i emocionalnog komfora. Kada se ovi kvaliteti kombinuju sa svakodnevnim tuširanjem, to rezultira pozitivnim iskustvom za telo i um.

Impresivna kupatila sa malo misterije

Kada tuš ima istaknuto mesto u prostoriji, moguće je raditi na privatnosti bez prekida veze u kretanju. Korišćenje providnih ili translucentnih elemenata, kao što su određene pregrade ili paravani, moguće je stvoriti igru svetla i senki koje će prostoriji dati sasvim drugačiji ambijent.

Novo iskustvo tuširanja povezano je sa spoljašnjim ambijentom

Postoji nekoliko načina da povežete prostor za tuširanje sa spoljašnjim za one koji ne vole da budu zatvoreni. Bilo kroz zenit otvore, na nižem nivou, ili čak od poda do plafona, kada okolina to dozvoljava, tuš koji vam pruža osećaj da ste na otvorenom može imati vrlo relaksirajući efekat.

Impresivna kupatila sa akcentovanim tušem

Za one koji ovoj dnevnoj rutini posvećuju više vremena, mogu biti zanimljiva kupatila u kojima je baš tuš akcentovan elemenat u prostoriji.

Ako su vam se dopala ova zanimljiva kupatila, vreme je da potražite način kako bi vaša dnevna rutina dobila smirujući i antistres efekat.

 

 

Borjana Božić

runna10/gettyimages