Vaš zeleni terapeut

Zanimljiva pregrada Para Vert, koju poznavaoci dizajna nazivaju zelenim terapeutom, idealna je za uređenje poslovnih prostora, jer osim estetske komponente, obezbeđuje zaposlenima da se lakše koncentrišu, kao i da na svom radnom mestu budu okruženi zelenilom.

 

Multidisciplinarni i međunarodni dizajn studio Ippolito Fleitz Group iz Štutgarta dizajnirao je zanimljivu modularnu pregradu koja za cilj ima da ulepša, ali i poboljša ambijentalne uslove unutrašnjeg prostora.

Proizvod predstavlja prostornu pregradnu strukturu koja uključuje vertikalnu postavku kućnih biljaka. Sastoji se iz dva dela: delimično zakrivljene metalne šipke i cilindrične saksije. Pomoću vijaka na mestima zakrivljenosti šipke pričvršćuju se saksije, a njihova forma omogućava konstantnu nadogradnju i širenje strukture. Idealna je za pregrađivanje i zoniranje modernih kancelarijskih prostora, ali i kao dekorativni zid i zanimljivo rešenje za urednu postavku cveća u kućnom ambijentu. Svi u prirodi tražimo mir i inspiraciju, a Para Vert nam je omogućio da prirodu na jednostavan način uvedemo u svoj radni prostor.
Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Prethodna vest

Sledeća vest

još iz kategorije