Žuta pulpa banane biće broj 1 boja za enterijer u 2023!

by | 4 oktobra, 2022
žuta pulpa banane

 Prema rečima  dizajnera enterijera, žuta pulpa banane će osvojiti sve trendove uređenja tokom naredne godine. Evo o čemu se radi.

Nakon zemljane bež boje iz 2021. i prošlogodišnje nebo plave, za narednu godinu, određena nijansa žute boje biće najpopularnija, kažu stručnjaci.  .Bledo žute boje, koja podsećaju na pulpu banane, opisane su kao „bledo zlatno sa primesama zelene“, nijansa inspirisana mahunama svežeg semena i požnjete pšenice.

Žuta pulpa banane boja

Nijansa je himna ponovnom povezivanju sa prirodom, želji da se bude na otvorenom – posebno nakon nedavnog perioda neizvesnosti – i u skladu je sa globalnim naporima ka održivosti. Dok ljudi traže podršku, vezu, inspiraciju i ravnotežu u današnjem svetu, oni uranjaju u čuda prirodnog sveta da bi ih pronašli.

Ideje za zelenu kuhinju: Kako najpopularniju boju 2022. uklopiti u dizajn vašeg doma

 

Prema stručnjacima, boja 2023. godine može se koristiti za dodavanje ličnosti delovima doma, kao što su dnevne sobe, koje zahtevaju toplinu i svetlost.

Ova boja je svojevrsna suptilna referenca na prirodu i pomaže da se osećamo bolje u zatvorenom prostoru: iz tog razloga nijansa je pogodna i za komercijalne prostore u svim sektorima, uključujući škole i bolnice.

DOBITNE KOMBINACIJE

Da bi inspirisali dizajnere enterijera u kreiranju svojih projekata, kreirane su dve palete boja: jedna prigušenija, a druga izrazito svetla, kalibrisana da dočara ton pulpe banane.

Uopšteno govoreći, zelena, braon i lila su boje dobro se slažu sa zemljanim tonovima i rumenilama. Kombinacija sa sivim i sirovim drvetom je takođe poželjna jer se time unosi svež zanos u tradicionalna okruženja visinskih struktura.
Vanit Janthra/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Obavezna polja su oznacena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.