Autentičan izgled doma uz zanimljive ideje

by | 30 maja, 2023
Autentičan izgled doma uz zanimljive ideje

Elegantan, moderan, ruralni ili egzotičan – koji stil stanovanja vam je po meri? Uz sledeće savete podarite svom domu željeni autentičan izgled.

Zanimljive ideje za dom

Unesimo u svoj dom životnu radost u obliku štampanih tapeta od flisa! Nijanse boja maštovitog floralnog dezena smenjuju se od blagih do snažnih. Najbolji savet: lepak nanesite direktno na zid, postavite tapete, i gotova stvar! S njima je moguće tapacirati i različite drvene površine.

Ukoliko ne pronađete tapete koje su vam po ukusu, jednostavno sami oslikajte svoj zidni dezen: da biste lakše postigli savršen izgled, preporučujemo da prvo napravite šablon kako bi geometrija bila precizna, a zatim ga popunjavate bojom.

Zidni paneli za autentičnost

Zidna dekoracija koja će učiniti prostor modenim i laganim: pojedinačne 3D panele, koje možete naći u različitim oblicima, specijalnim lepkom jednostavno fiksirajte na zid kako bi efektna vizuelna komponenta došla do punog izražaja.

Zanimljive ideje: Otkrijte svoj talenat

Neformalno uređen prostor dozvoljava vam da se poigrate nameštajem rađenim u sopstvenoj režiji, npr. od paleta i drvenih gajbi, kao i da na velikoj površini iskažete svoju kreativnost. Ovde smo deo zida obojili crnom bojom za školske table a potom smo kredom iscrtali.

Ženski kutak – zanimljive ideje

Originalno rešenje na fotografiji najbolji je dokaz da se kutak za ulepšavanje može organizovati na minimalnom prostoru. Na dasku koja se oslanja na zid staje sve što vam je potrebno: ogledalo, police i kutije za šminku. Dodajte joj još barsku stolicu – i mini toaletni stočić je gotov.

Ukoliko u svom domu imate potrebu za radnim stolom, možete odabrati model koji će vam u isto vreme služiti i kao toaletni stočić. Modele poput ovog na fotografiji možete potražiti u salonima nameštaja, ali i izraditi po svojoj meri i ukusu.

Jednostavno i uredno

Ukoliko vaša spavaća soba nije naročito velika, najbolje će izgledati ako je uredite što jednostavnije i održavate je urednom. Pokušajte da što više stvari držite skrivene iza frontova ormana.

Instagram foto konkurs – “Najlepši kutak u domu”

 

 

 


Borjana Božić

FollowTheFlow/GettyImagesPlus